Klook 做緊美麗華酒店自助餐買1送1

26 回覆
2 Like 20 Dislike
美麗華酒店自助餐 The Mira|Yamm|自助午餐、自助晚餐、自助早午餐

https://www.klook.com/zh-HK/activity/57436-yamm-the-mira-hong-kong/?aid=50508
好似無咩好食 就算900都好
之前食過.熟食果D野凍既吊佢老母
垃圾來的,中過伏
呢間之前試過集體食物中毒上新聞
呢間垃圾黎,送都唔好制
450蚊香港食 定 10000yen日本食好
依間係成日都上新聞,自已慢慢Google
上星期收到金鐘Marriot第四次打來cold call 叫人續會,連一線酒店都要咁做,個市真係…..

BTW, 齋輪食物水準,JW cafe 真係幾唔錯
呢間個價貴到離譜
啲野食就普通到離埋罩
早幾年 staycation 奶過,當日係8號風球第二日,應該打風賣盛好多野,第二日照比客食,覺得係冷盤海鮮出事,即晚痾到腳軟軟,第二朝去附近藥房買止痾藥老闆問點解咁多人黎買藥,之後睇新聞先知集體食物中毒。最後只肯賠番一餐自助餐同兩支紅酒
好L貴
仲記得呢一件事之後,佢哋做咗好多自助餐券優惠
Marriott club? Bonvoy?
marriot club, 唔係Bonvoy
驚你死唔去
送多餐自助餐你嘆
應該一年要三 四千

馬拉版平好多 。如果當租房打折用
Marriot club HK 個membership 有分$2888 & $4888 ,但金鐘嗰間啲房比較舊、冷氣好嘈,所以試過用券住一次之後,就無再用過房券了。
除左半島,麗晶,jw同hotel icon
間間都有做買一送一啦
yamm 自助餐黎講係垃圾。。早十年就好
lunch都要成六百, 我使嘜去呢間呀
呢間好垃圾
一般 食銘門盛宴仲好
買一送一係要同時入場, 還是可以分開用先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞