[足球撚綜合討論區] 賭波不睇波 賭來幹什麼? (11708)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
SOUTHGATE is currently on a £4.88million
German boss Julian Nagelsmann £4.04million per year.

提子Roberto Martinez £3.37m each year.
法Didier Deschamps, France on £3.2m.
Italy’s Luciano Spaletti. £2.53m per year
Turkeys Vicenzo Montella (£1.51m)
and Switzerland’s Murat Yakin (£1.35m)

Austria’s Ralf Rangnick, Belgium’s Domenico Tedesco, and Croatia’s Zlatko Dalic are all on £1.26m per annum.
呢個世界真係唔洗識叻 識呃就得
佢命好 次次淘汰賽都抽到廢隊
比利時個教練先神奇
同拿高士文一齊讀教練學院出身
兩個都無踢過波就教

但條友教撚到比利時廢到
完全唔知佢想點
啲換人完全無用
而家都差唔多,真係比狗賭
佢個即場盤有陣時又幾有良心
8強隨時又荷蘭 奧地利
冇得揀仲要抽水深撚到on9喎 成日開到一邊勁高水 一邊勁低水 點買
其實差個前鋒拉扯姐 打番442會好d
大注左即場墨盤又針。。。
社會既寄生蟲
日日返工咁撚姿整咁重儀式感
你老母臭西日日入茶水間沖咖啡沖蜜糖水
咁撚中意沖死去做手打檸茶啦臭西
咪撚返office阻鳩住哂 好撚眼冤

女人適合做既工作如下:

性工作者
家庭主婦
reception
骨妹 (香港係時間振興保健產業,女人讀完中學直接做技師幫男人洗腳就岩哂你地)

我命令你地全面退出專業職位 返屋企生仔做家務
bitch 7.7
美洲盃
盡量唔好買中北美洲球隊係得美國好少少
牙芋如果現實俾人知佢連登ac會唔會社會性死亡
烏克蘭入到先至有問題
琴晚提子累死幾多人?
呢班人分分鐘羅馬尼亞同斯洛伐克喺邊都唔知
葡萄牙次次分組賽提早出線後都會放水
上次世界盃又係咁
確定咗首名出線,都仲買佢 抵死呀
格魯吉亞出線
直接頒獎比烏克蘭好唔好?
就係垃圾表現俾羅馬尼亞大炒
LULU 下下都背身拎唔係前插
前點搶點又無
阿記隻廢野傳扭帶俾完全無
背身拎回後其實佢做得幾好 差隻openda 幫佢前插
歐國盃成個第三輪
除咗匈牙利之外其他都係+贏
我覺得最理想:
Doku Openda Bakayoko
CDK
Onana kdb

咁樣我前場嘅活力同埋逼搶一定係最好
奧賓達嘅跑動可以令到CDK後上有作用
條友唔敢唔用LULU
無LULU 我第一個唔睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞