[警世]千祈唔好幫襯Hafina買胸圍

18 回覆
11 Like 0 Dislike
幫襯完,極度後悔,只好警世
除非你好多錢慢慢俾佢sell

1. 胸圍質素差
第一次去嘅時候,職員話衛生問題建議四至六個月換一批新。用落發現根本係品質問題不能夠用超過半年,好快就洗舊。
後來幫襯過第二間,嗰間嘅胸圍超級耐用,著半年都冇咩折舊太多,而且布料摸落實淨啲又薄啲。

2. 專登標高售價焗你買plan,sales講嘢一時一樣
一開始幫襯,話做會員可以平啲價錢買胸圍,仲可以同幾個朋友一齊夾。折完價錢都同出面矯形胸圍唔多(當時未知品質問題),諗住幾個夾都好易用得完就買左。
到我用落,帶埋細妹去嘅時候都冇問題。
有一日我帶埋媽咪上去諗住叫佢試吓,當時職員先同我講一個戶口只能夠兩個人用。原來佢地暗地裏仲mark底邊個用,我一直都唔知。
我問唔係可以幾個夾嘅咩?佢答當其時可能啲職員為咗 Sell plan就亂咁講,其實只可以俾兩個人用🤷🏻‍♀️

3. 無了期sell treatment
呢間公司近幾年轉做美容方面多啲,有一次上去佢就Sell我做treatment,佢講到好有效,又話唔做唔得,又話我淋巴塞,唔處理會生cancer,耳仔軟就幫襯咗,惡夢就係咁開始。

a. Sales 冇口齒
為左sell我買,仲話下個月送多10次mask俾我,當然下個月就冇左件事。

b. 每次上去都sell野
我買左40次,開頭做果10幾次都好地地,之後隔左幾個月太忙冇上去。再去就次次都sell新野。
隔左一排第一次上去,就sell我加錢轉product。
我懷疑本身用開嘅product 佢地唔再入貨,就講到新product好好,焗你加錢轉。開頭sell果時仲會迫你10次10次咁轉,變相就迫你買多幾次(除非用淨10次20次)。我堅持唔要加次數,我果時大概剩25次,咁就話轉20次,剩番果幾次用舊野得喇。點知佢又改口可以轉25次,真係佢講曬。之後又額外sell其他package,又快閃又好多人讚咁,又送唔知咩療程,問落都係啲唔值錢垃圾野。
當時我俾錢嘅時候問係咪冇嘢再需要加,佢哋話係,我先俾錢轉product。

同一日,做完treatment 又想sell我再課金將個買bra plan 加錢續期。我話岩岩先俾完錢我唔要再俾錢先肯放我走。當然啦,當中經過一番拉鋸。

c. 最鐘意標高價錢做快閃焗你買
第二次,做完treatment又sell 快閃,又sell買bra plan,我當時經過一番拉鋸先走到。

第三次,我如常入房除衫等治療師,點知今次係個sales行入嚟,話要幫我檢查吓進度。檢查完又話我呢樣有問題,想叫我試做另一樣嘢,我話試做得咪即係叫我再俾錢買。我講咗好多次唔想試做,我係冇著衫訓係到咁拉鋸咗20分鐘,佢都逼我要試做,最後我煩到話俾一次試做價嘅錢試做。

做完出到嚟又想游說我買,我再講咗30分鐘話唔想,只係需要俾一次試做價錢,sales完全唔放人走,不斷問點解,我話唔想。最後疲勞轟炸到又買咗新嘅treatment。

d. Sales 零尊重冇私隱
其中一次做做吓Treatment,我同個治療師有講有笑,個sales突然間自己開門衝入嚟話想睇吓我哋講咩咁開心,嗰陣時我係做緊Treatment個胸冇遮無掩。
男人老狗買咩胸圍
真絲
你話係就係呀
post對波出黎證明下先啦
我就唔係幫呢位師兄
但妳圖都無一張好難討論到落去
呢位 Ching 夠公道
唔明你up乜

Hafina品牌嘅胸圍,係時尚界嘅極致藝術。每一款設計都似詩似畫,精心雕琢,完美展現女性優雅嘅曲線美。佢獨特嘅剪裁同精緻嘅細節設計,唔單止提供無與倫比嘅舒適感同支撐力,仲能夠帶黎令人讚嘆嘅視覺效果。無論係日常穿搭定係特別場合,Hafina嘅胸圍都能夠無懈可擊地展示女性嘅自信同魅力。佢揀用嘅高質料,確保穿上去舒適耐用,令每一位女性都可以喺唔同嘅場合中自信地展現佢哋嘅獨特風采。Hafina品牌嘅胸圍唔單止係一種穿著選擇,仲係一種時尚陳述,象徵住品味同優雅。
咩CUP要去果D地方買
港女68咪算
當年都係上咗去買
學生年代耳仔軟俾佢Sell咗買plan
第二次上去佢就有啲可以扣plan嘅quota, 有啲另外節日優惠定點 總之話抵啲 而埋單都係要俾錢
好似佢都派咗啲美容免費試用券 係咁叫我book
免費嘅野最貴,所以我就冇去

講返質地先,真係好似三個月(?)就鬆晒
價錢都係$599 $699 $899 之類wtf
死廢gay
真係幾個月就舊
而家仲扣緊quota,折實500-650

我之後幫襯第二間先知原來佢哋咁垃圾
咁多人鐘意扮女人
我都想去68算68最多去到D cup咋
原來成家都大波
Sales亂入(?)
唔係 我有果句講果句姐
隻ac咁多年唔用就係為左開post 屌人都幾得意
我而家想換bra先搵到呢個post..
就係著緊hafina 啲package終於斷到尾
想問下你講嘅耐用係邊間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞