[劣食]英國軍糧3號餐單開箱試食!

182 回覆
236 Like 5 Dislike
真正的軍糧 係有隻餅 你食完
好有營養 同去唔到廁所
做應災口糧買邊國嘅好

應該係MRE,佢設計係預空投掟落街,雖然係膠袋但好實淨

好鳩難食
食左會令人思考人生
末日想屌西係咪準備MRE好過午餐肉

買定十幾隻味
人地排住隊俾你屌

邊隻份量多d可以屌耐d?
btw見評語咁好即刻訂左一盒英國一盒德國當獵奇野試下都好

德國邊到訂,我都想買
做應災口糧買邊國嘅好

應該係MRE,佢設計係預空投掟落街,雖然係膠袋但好實淨

如果真係買黎應災,唔好買MRE,難食到西
買mountain house freeze dried加淨水器

mountain house freeze dried點煮?

沖杯麵咁,加熱水焗就得
末日想屌西係咪準備MRE好過午餐肉

買定十幾隻味
人地排住隊俾你屌

邊隻份量多d可以屌耐d?
btw見評語咁好即刻訂左一盒英國一盒德國當獵奇野試下都好

德國邊到訂,我都想買

德國想買+1
好有營養 同去唔到廁所

食一條會飽成日果隻?
好有營養 同去唔到廁所

食一條會飽成日果隻?

有新加坡朋友講過 佢地當兵時會食
留名
英國軍糧 不過我覺得太甜
暫時食過咁多,我咁排

整體:法國>英國>俄佬>強國>美國
味道:法國=中國>英國>俄佬>美國
方便:中國=美國>俄佬=英國=法國
包裝:美國>中國>英國>俄佬=法國

點解中國啲細項排咁前 但整體變左尾二
英國軍糧 不過我覺得太甜
暫時食過咁多,我咁排

整體:法國>英國>俄佬>強國>美國
味道:法國=中國>英國>俄佬>美國
方便:中國=美國>俄佬=英國=法國
包裝:美國>中國>英國>俄佬=法國

法國,中國竟然最好食

應該係講法國最正常
中國一定要加佢包香辣醬,如果唔係就係同美國同level
俄佬啲罐頭ok,但係啲餅乾有紙皮味
英國既真係好甜,都好食既如果重口味
美國就……唔好講啦

聽聞美帝特登搞到MRE 難食。激起你戰意

Ok喎依招

唔覺,d糧太難食咪重搞到個人冇乜精神士氣

劣食之最
Lm
樓上頭已則

Sorly lor
佢個開口位係底所以反轉影
留名搵食
之前youtube睇過唔同國家既mre試食片
好多都唔錯,不過聽講食左痾唔出屎....
雖然都估到MRE難食,仲想試吓食,但上面個巴打話食完會思考人生,搞到我唔知打唔打大佬好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞