根本係蝗馬隻100m 比寧咸搞到英格蘭變成咁廢

97 回覆
108 Like 29 Dislike
英格蘭出個柱躉中鋒好過
咁佢都有份爭波踢
換邊個領隊
都唔會敢唔出比寧咸打攻中
一早話上屆343最啱英格蘭,Kane後面根本唔可以有人,要比空間佢回後做埋傳波
英格蘭2閘防守廢,3中堅又可以填補防守力不足,放心比Tripper上去出波
都係 阿傾返黎同比寧咸撞位個問題,有少少似朗尼返黎同雙特撞晒位差唔多
南閘抄功課抄到on9
皇馬係因為前面有雙翼拉位比佢後上
英格蘭有個正中鋒佢都照抄擺攻中完全係浪費哂
根本上抄返曼城有grealish同foden
kane當強化版haaland咁用仲勁
單計前鋒咪暫時佢最勁
不過金球獎多數係攻中拎
比0含一轉會就歐聯西甲,拎埋歐國盃都9成拎
kane老左兩年,唔跑身後成日返後等波
科頓又轉左攻中踢法
明奴都推得好前
比寧咸成場波左閃右避讓個禁區頂俾隊友踢波
睇見都覺得慘
其實會唔會已經開左拖
佢第2場開始已經麻麻地
今場直頭好似唔想踢咁
連成日俾人屌逼入左中路嘅foden都肯落下底
佢踢攻中但key pass好似得上場俾watkins嗰下
真 本身曼城班人自帶哥迪奧拿DNA其實好易夾,柏豪 foden 丁丁 彭馬依班人加阿傾、saka自己會夾得到,不過on9南閘扮叻但冇料
佢抄又抄唔足呢下on9
真心respect 佢教出嚟可以踢成場都冇form
成場唔知睇左啲咩
不過我都同情修夫基,比寧咸 霍頓 簡尼 薩卡 全部天之驕子,打出嚟成績好都話,一成績唔好啲球迷就出哂嚟屌你唔用佢愛將
套落科頓同簡尼咪一鳩様
成隊都垃撚圾
不過比寧咸同簡尼至少幫隊垃圾拎到一勝一和出線
無揀到middison, 應該middison踢前中, bellingham踢後一格
D英撚又話戰犯係Taa 既
最大問題係所有中前都係鐘意收中踢同鐘意多球權 無人肯拉邊 超級大塞車
唔好壓前 當中場中用算啦
係都要做主角
科頓踢法鐘意入中路 傾又係鐘意回後做波
搞到攻中位塞哂車 比寧咸冇空間都唔識踢
根本應該左邊擺番個正常翼鋒(Gordon)
咸打後一格踢Gallagher個位 科頓踢攻中
但我覺得而家南閘戰術唔係最優先
佢只係想擺到大球會都有球員正選 咁輸左嗰陣都係班球會fans互屌 唔關佢事
根本成班英撚d工兵血統摵唔甩
姐係教練廢囉
無戰術 無吩咐球員做咩做咩 點配合
擺個人落去就算
有薯嘅話 有人拉邊 隨時中間任劏
其實比寧咸SKILL SET就高級型工兵
屈下跑動 身體質素 體能 後上搶點
傳控麻麻 冇突破 依兩樣身邊FODEN PALMER 都好過佢
係英撚夾硬要踢10號位好似炆左D
佢打後半格做+9+個位就對大家都最好
升級版+9+ 前面都叫有FODEN頂到攻中位 但工兵依個位得佢可以完美做到
不過宜家大牌左應該一定要踢D主角位
含 科 kane 3個都係中場拎波, 踢撚咩一係就叫kane 同科 唔好挨中場拎波, 專心留係自己位, 一係就收起含, 科打中間, 多啲用兩翼仲好
認同 師兄講得好好
攻中位佢真係踢唔掂 淨係唔識派牌呢下都夠死
10號位一定彭馬最撚岩
車仔班無腦黑鬼佢都舞得掂
又派到牌又控制到節奏 自己又有突破

不過南閘唔敢得罪人 場場夾硬放撚哂大球會啲太子上場
根本係廢版全盛普巴
祖普巴樣樣贏,條友又慢到仆,横傳王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞