中環馬路MMA吊帶短裙女遭撻生魚扯頭髮混亂中有人稱「勝和打人」

10 回覆
1 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=50D8HGueugE
中環馬路大混戰,男男女女「開片」打到瞓地!《香港01》獲得一段打鬥影片,可見10多名男女在藝穗會對開的分叉馬路大打出手,拳來腳往,粗口橫飛,有吊帶短裙女被「撻生魚」落地後,轉而騎乘另一名金髮女,狂扯頭髮搖晃打頭;亦有胖漢捱打甩鞋,抱頭俯伏馬路中,場面極度混亂。最終有警員趕抵控制場面,喝令涉案者「踎低」。片中有人稱「勝和打人」,但未有交代事發日期。《香港01》正了解事件。

未幾,數名警員趕至喝止及控制場面,有男子高呼:「阿sir阿sir,我畀人打呀!」其後有警員走向己連拿利一邊馬路,喝令數名涉案男女「擰轉頭,踎低!」一名白衫女呼冤稱:「我冇份㗎喎!」即被一名壯漢呼喝猛推「踎低啦妳!」

該壯漢又大聲吼叫:「佢哋勝和喎,打X我哋喎!打我啲兄弟!」另一名男子則回指:「我有打過你咩?我冇響過朵喎!」片末則見警員將部分人分開,帶上行人路查問。
啲女好狼
屌你老母用乜柒電話影可以咁低質
又係姓禾 啲狗最fd
今次係豬皮定墨魚丸? 定係炸魚皮?
6點後我話事
繁體支那
鏡頭入左水?
佢係話人哋自稱勝和呀
後面架的士我黎
果朝心諗做乜唔比我落威靈頓街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞