脫髮 救髮 植髮 紋髮 織髮 用藥買藥謬誤討論 暨 你問我答 48

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
想問下前額脫髮點樣可以分到係壓力脫髮、營養問題定係雄禿?
我係長期高壓力同每日食好少野
而家啲陰又疏又高
都唔知係前兩者定係雄禿
做做下手術太痛要補麻醉,好癲下
落麻醉嗰吓係最痛
有冇巴打係食左保約半年??

我食左保半年多d + 5%五個月多d... 4-5個月果陣開始明顯少左甩頭髮同多番d頭髮, 但半年6個月多d開始洗頭發覺甩番多d...唔知係到一個周期會再脫番定係點呢?

我係keep住每日朝食保, 夜晚臨瞓搽5% (淨係夜晚,日期冇), 同埋5個幾月開始間唔中就隔一日先食保...
你食正保?
韓保
咁樣是咪1/2期雄禿
我都差唔多半年,停咗甩頂有啲毛仔開始生翻
今年中上左深圳植鬆 而家植完一個月左右到左脫髮期 見好似冇乜毛毛有啲擔心
食左好多年印保 植完就停左 唔知有冇影響
另外停左印保之後女朋友話條J大左
自己感覺係好似大左小小 同埋性慾勁過之前
植完停藥咪會甩返晒
其實都驚會 雖然果陣問醫生話唔會 但都半信半疑
但我自己都想停 食左差唔多十年
想問下邊度睇醫生拎處方易?
睇開嗰個普通家庭醫生唔肯開,要喺佢度買貴藥
睇公立佢話開唔到

呢度好少見食咁耐既巴打,想問下食左咁耐覺得點,見你最後都係要植,即係食藥last唔到?
本身係M字位髮線向後移
食藥之後係撳停左 keep到而家
覺得係有少少影響性慾
但都只係撳停左 唔會點生返
可能因為我冇搽果啲生髮野 覺得冇乜用
近排見有朋友係香港同大陸植髮
成果唔差 所以先去試下
植左4千個單位 洗左4皮野
感謝分享,希望你值完個效果會好
我都係啱啱開始食藥,無搽野,唔知幾時先有野睇
我覺得你應該繼續食藥,最多隔日食

否則擔心你4皮嘢最後前功盡廢
我問下先
唔該爸打
醫生有無話要幾耐先有效果?巴打你覺得大陸植好唔好?
如果順利應該過左脫髮期就會生返新既頭髮出黎 我諗應該3個月左右會見到 我估半年開始會明顯啲
大陸植其實唔差 價錢平香港一半以上
我做果間係鵬x 會幫你係口岸叫車送去果度
包一晚酒店包野食 啲姑娘手勢幾好幾溫柔
最辛苦係打麻醉同膨脹液果陣 勁撚痛
同埋做完頭幾日唔洗得頭 個頭勁撚油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞