G.E.M.澳門演唱會兩小時售罄,I am Gloria澳門站加3場!7.3三大平台公開發售

38 回覆
8 Like 18 Dislike
香港班歌迷拎呢啲小眾街邊歌手同Gem比
人地睇唔過眼香港垃圾樂壇個玩法放眼世界唱到鬼佬都追,陳蕾serrini 呢啲出咗關口企係街兩個鐘都未必有人認得
琴晚睇完
真係好多人座無虛席
好多香港人去睇
Hello 知唔知幾點完 唔該🙏🏼
[4K 60FPS] G.E.M. 鄧紫棋 I AM GLORIA 世界巡迴演唱會 - 澳門站 全場
02-08-2024
https://www.youtube.com/watch?v=ZmKTiv4OyZ0
大約三個鐘頭,八點鐘開始十一點幾完~
11點15分左右
但要預時間,因為離開嗰陣都好多人
如果真係趕時間想避開人潮
可以喺gem一唱完天空沒有極限最後一句歌詞後即走
最後都要坐的士返屋企
我喺臨尾一刻都搵唔到平既飛 班牛開場前賣580 要1000
1680 要3000
澳門人?

演唱會散場應該好難搵到的士
天空沒有極限最後用廣東話唱定係普通話唱?
唱國語版,廣東話版係香港限定.到時開啟德先至會唱。
普通話
廣東話佢一早講咗香港唱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞