Ivy So大談擇偶條件:「一身油煙味或汗臭黏膩的,千萬不要碰我!」

78 回覆
124 Like 34 Dislike

COLLAR成員Ivy So日前為沐浴露拍攝全新廣告,片中Ivy身穿一襲純白露肩長裙,猶如女神般降臨花店,在陽光映照下更顯青春活力。Ivy作為團中的顏值擔當,在螢幕前試用沐浴露的全新植萃花漾香氣,更大方晒出柔軟細滑的水潤肌膚,Ivy亦笑言今次拍攝亦解答了她多年來的疑惑:「小時候看到演員們拍攝沐浴片段,覺得她們好優雅、好美,但一直以為她們不能穿衣服。到今次準備拍攝時,我才發現原來可以穿上無肩帶背心及緊身短褲,令我倍感安心,可以輕鬆應付沐浴場景,還樂在其中!」此外,在進行外景拍攝時亦發生小插曲,原本陽光明媚的天氣驟變狂風暴雨,雖然面對惡劣天氣,但她仍能保持一貫清爽開朗的形象,元氣滿滿地完成工作!

Ivy曾修讀護理系,無論對個人及理想對象的衞生都有一定要求:「我平日回家後一定會洗澡,特別在香港炎熱盛夏時更會多洗幾次,消除身上的汗味。」對於理想對象的期望,她直言一定要跟自己一樣愛乾淨:「如果吃完火鍋、燒烤或者做完運動後,都要立即洗澡!不然一身油煙味或汗臭黏膩的,千萬不要碰我!」

表姨陣老人味
即係我可以喎
ivy so你好,我叫唔好激動!吖
我知你有上連登,會個心微個笑就OK
做緊德克士長工想溝可以點部署
好想成身汗咁攬住ivy
你去 IG 或 TG 相關群組,應該會睇到
今晚就係要油煙臭汗味責落Ivyso bb度。

hkh仲要係煙剷
兒登臭汗毒撚全部不合資格
死屍咪唔會出汗囉
咩料就死咁喎
又講大話,上次做完我做到成身汗食緊事後煙嗰陣未又係攬過嚟要車
靜香的興趣:喜歡洗澡
奉獻好多但見唔到真人,更遑論合照?
冇多啦A夢嘅大雄最多食到胖妹
做雞都學人咁多要求
多數講得呢d現實就會相反了。
你真心白卡
其實間野好無食
金主叫到咪又係即刻除衫
咪多謝你呢d傻閪連d臭雞都捧
搞到香港好多臭雞都有市場
唔好意思,係用競爭品牌產品 (Dove go fresh)
因為同 Ivy So 形象嘅品牌沐浴露一樣,成份入面係冇 SLS 呢款起泡劑,
或者會啱較為敏感肌膚嘅人士。🐬
邊個會鐘意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞