一人一個睇落非常正氣既香港藝人

306 回覆
16 Like 226 Dislike
希哥
咁都奸

落club應該會咁
好似edan
記者同狗仔隊去捕佢
發現姜濤唔使開工就淨係去打波
烈日下由晏晝打到夜晚
狗仔隊都放棄收隊
禾姜就係熱血乖仔
所以do姐眼光冇錯
加入超哥班底真係正氣既極致
佢似無正氣
陳慧琳
竟然仲未有成龍同狄龍
呂良偉出名食軟飯
咁都叫正氣?
唔係為咗郭羨妮離婚咩?
對比佢啲隊友又真係駁唔到

不過唔好唔記得佢上次公審人
高雄
佢啲噉嘅演技
識撚做奸角咩?
連跛豪都叫正氣
徐錦江
許文強邊算睇落正氣,你究竟睇過上海灘未
白老大
羅莽試過飲醉酒之後強吻男人喎
鄭伊健BB
譚校長
點為之正氣先
隔離七日情做賊
呢條扶不起的阿斗樣又冇戲又屎都套向左走向右走套主角仲想點向左走向右走樣?仲要Seven到套向左走向右走套主角都冇個代表作
鐵血保鏢祥仔solo精彩唔在講,霍景良既尚正堂、劉江既大奸角尚正鵬、蔣志光同惠英紅,甚至戲份唔多既阿海黎諾懿等都搶過佢
秀才愛上兵主線係大佬爺vs蘇鎮東蘇鎮南兄弟,佢同油米高條線wfc?vv
帝女花?人地陳豪一句幫朕check下已經收佢皮
誘情轉駁,個個焦點都係法拉跳鋼管舞同uuu既煩膠配樂,仲要Seven到連主題曲都冇份唱
勇往直前隻真馬小飛象都搶過佢
佢同嘉欣BB合作N次,觀眾焦點都係擺係對手身上
皆大歡喜個個都鍾意洪白嵐
金石良緣既焦點都係嘉欣BB做mk妹同變賢妻
老友狗狗個個講吳尊多過佢扮圍村仔
蒲松齡個個唔係講嘉欣就係講法拉
當旺爸爸個向左走向右走個嘈押韻,雪雪雪都出位過佢
果套碧血鹽梟人地睇都係睇金牌監制作品 睇turbo都唔睇佢啦
隔離七日情包書膠做正派臥底警察型到直程秒殺佢唯一一次做奸角
仲有霍景良一句自認幕後黑手都搶晒鏡
呢套劇由羅敏莊扮容祖兒唱歌到A貨超模朱璇到陰謀誠同特警到叫哥哥既何綺雲甚至殺人犯菊花泓到疑似露J既李國麟都好搶戲
佢同狐妮長腳蟹條線wfc?vv
紫禁驚雷入面九孖七演技正唔洗講啦 細過佢既馬明BB做奸角都正過佢多多聲
套新劇守業者人地想睇麥包多過佢囉

但偏偏咁向左走向右走多戲拍
諗極都唔明
樣又唔係好
觀眾緣又冇
戲又屎剩係識擺個屙屎唔出既正義樣
又唔係好似bobby咁收視福將擔正既都好收視
又唔係好似林峰咁有家底
又唔係好似菊花泓咁賣屎忽俾大師做佢honey
又唔係好似橡膠咁幫620奶今天
但佢套向左走向右走套都做主角fuck

又主持埋咩正識第一大廚出馬
懶係周身刀咁

佢仲要賤格到花名都冇一個fuck
你憎林峰可以叫佢淋瘋/ 亞太峰
你憎胡杏兒可以叫佢囧囧
你憎鄭嘉穎可以叫佢橡膠
你憎jeana可以叫佢賤娜
但憎佢呢?fuck 只可以叫個九唔搭八既馬向左走向右走 fuck

最核凸果點係你呢條Seven姑碌成勁日以為自己好有料係度懷才不遇咁向左走向右走樣
要走就早走啦鬼向左走向右走留你條傻的嗎仔咩
又成日以為自己好向左走向右走好戲咁教人做戲
屋企冇鏡都叫珍姐噴d今天水俾你照下自己個死樣啦

最後講多句
你條hihiSeven Head馬咪以為依家扮晒正義向左走向右走就唔記得你當年搶向左走向右走左初哥哥既君好呀!fuck fuck fuck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞