公司班女同事知道我買咗Novoland之後對我主動咗好多

77 回覆
77 Like 476 Dislike
公司隔離team有幾個女同事都幾靚女,性格又幾好,所以都長期keep住有人追。咁話說小弟最近就係Novoland買咗個2房單位,班女同事知道咗之後對我態度即刻嚟咗個360度大轉變,返工會主動撩我傾計,又會約我一齊食lunch,有時下午餐買咗蛋糕又會主動拎過嚟問我食唔食。就係頭先其中一個女同事wts我話個水上樂園同個會所睇落好大同好靚,問我嚟緊個星期五放工可唔可以車埋佢地成班女仔過嚟我度挽,仲話反正我有2房,不如挽完上埋嚟我度訓一晚,佢地班女仔迫迫地訓一間房就可以了😓,我到依家都唔知點覆佢地好😓
360度咪冇變過
幾時會有720度?
你會唔會諗多咗?人哋見你依家先嚟買新樓,仲要係novoland,當你係另外一個何伯?
記住唔好帶班女同事返novoland 過晚
第二日起身返工你7:32分出門口會柒哂

https://lih.kg/3717290
挽咩 挽手袋?
我們在屯元天的NovoLand:願銀行的估價比上次為正。願按揭放行;願你的估值拾級而上,如同Nvidia一樣。我們新樓的face,今日賜給我們。免新盤低開,如同免我們仆街一樣。不叫我們遇見劈價;拯救我們脫離call loan。因為身家、光陰、一生,全部貢杆,直到供甩。阿門。
0分
50幾歲果d妹豬係主動d
好尷尬
由始至於都是兵,是水魚
你話你買撚左名鑄
女同事可能摸你春袋
跳水就360啫,態度360係冇變過喎
係咪公司何太呀? 成晚幫你抺精
因為班女終於知道樓主你係弱智嘅?
呢位AA得閒到寫故仔FF
出得咁密, 係咪逐個post計錢?
你係買左novoland
定供緊novoland??
幾時有novoland 奇幻故? 那夜凌晨, novnoland 業主被對面青山病人雞姦
選好幫邊位埋單未?
你同佢講做左95%按佢可能係公司已經食得
又係淡友扮業主開膠帖,大家又得佢沉底算啦
你個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞