發現男人單身真係可以使好少錢

687 回覆
2473 Like 104 Dislike
俾到一皮家用點會無能力自己搬出去住,唔搬去住緊有自己原因。上得連登就係咁,個個以己度人。
人哋可能靚仔到係sp 幫佢比埋開房錢呢
事實如此
何有葷素之分
釋迦牟尼都食肉
同你差唔多
錶又由勞轉左Apple watch

我係會多手買下玩具
其餘真係無嘜錢洗
好歡樂
好羡慕
講清楚少少好,女朋友係港女定其他女差好遠
Cannot Agree More
巴打你係因為已經40+無需要?
定係你20+未夠秤所以9UP?
叫雞點兩三千一個月 叫啲稍為好樣少少 都1500至2000起步 500至1000真係食阿姑 除非一個月一次啦 咁兩三千真係夠
單身真係好撚正
有細路先係地獄mode
真係 人愈大經歷愈多 女人絕情可以抹殺晒過往既野
幾年感情都可以唔念 投入左既金錢時間浪費晒 打水漂
只有老母對自己最好 唔會出賣自己 間中請老母飲餐茶 老母已經好開心 奉勸各位Beta男 唔好再做舔狗 做舔狗唔會有好結果 留返啲時間同埋金錢陪吓老母好過
on9
朋友會得你請佢食飯﹖
會接送﹖
會單方面付出﹖
比左一萬蚊唔算喇
你係地產AA﹖咁關心人有人搬出去住﹖
如果計埋因為扑野生出黎既仔女
男人一生最大既洗費就係性
打飛機就係打飛機
食女就係食女,兩回事
自己一個人最爽就係可以擺返多d時間落我自己度。星期一至五返工已經攰到成隻狗咁,夜晚有時仲要傾電話,聽條女鳩噏。星期六日多數最少一日要拎黎拍拖,即係自己嘅時間一星期可能得一日,有時冇。

不過依個睇性格嘅,有啲人可能會唔介意,但我自己就鍾意要多啲獨處的時間,做下自己野。
洗9理佢地咩
有D人硬係覺得你唔跟佢地個套行
就係on9 冇用先咁做
理佢地先哂9氣
果D人最鐘意同人比較

活得開心快樂係自己既
唔洗理人地點睇

得閒同老豆去轉旅行玩下
創造下回憶
死媽寶毒撚 比得個一皮好撚巴閉咩 仲要包你伙食 出黎租屋都唔夠比 我係你老豆老母一早踢你出門
好奇點解係678
淨係俾錢買game 當一個weekend爆一隻game (不眠不休咁打都未必得) 都唔使2000就滿足娛樂
你哋班廢物溝唔到女
同我有冇女係冇關係
麻煩收收皮讀多啲書先好上嚟柒
就算痴父母又點
儲到錢好過幫人交租
再遲啲樓價跌下跌下full pay仲正
有錢先單身下話,你都識講追撚含又冇話要負左責任先
其實如果每日/隔日吸同拖
唔會搞太耐,因為真係冇咁污糟
抹傢俬純粹會每日噴+抹電腦枱/鍵盤/mouse呢啲
其他真係放假先算

慣咗外賣唔洗洗碗
除咗底褲其他拎去乾濕鋪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞