今日買Novland既用家,又可以準備負資產真係開心

209 回覆
288 Like 27 Dislike
no你老母炒蟹
米撚再開po
變左novolihkg
清哂未
你睇連登幾關心novoland就知住大西北既人口係好大
12.1%基本
連賣樓都每隔五分鐘就報一報賣咗幾多個單位
根本啲窮鳩就好撚肉緊
一早出定個post又負資產又盛
一陣賣得好又話今張單縮水,賣得好都正常
再唔係屈枱底回一半
廣告冇出空中列車+鬼妹天使+獨角獸咪算寫實囉
睇連登我以為novoland係龍鼓灘. 有日屎忽痕去現場睇下,仆你個街係真係要駁車個十分鐘內都到. 咁都叫隔涉垃圾咁全港有一半屋苑都係垃圾
因為窮 又要被迫買樓結婚
痴鳩線 成個盤短短時間 開撚咗 190幾個post 咩紀錄黎,好似19年打開連登全部政治post咁 鳩撚到 咩撚野盤咁多人討論呀 ,有幾撚多人 關心個狗屎垃圾地方 呀真心 打手味前所未有地濃
唔係喎 大部分開post嘅都係抽水喎
其他盤 唔撚抽到 百9幾個post 用個腦諗下 呢個盤唱撚到好咩 唱衰都係博出名 博討論既一種宣傳黎
咁睇,因為無其他新盤開賣啫,樓市都一潭死水,唔講novoland仲有咩好講
連登仔繼續表示狗也不屌
只係幫緊新地宣傳
係連登做marketing梗係唔會咁hard sale上嚟扮抽下水知名度高咗自然多人留意. 我都係上連登先知有novoland呢個屋苑去開個頭屎忽痕去望下係咪真係咁隔涉
成交多過末撤前咁多 點死水 係價唔升啫 ,咁計死咗3年水 唔見有百9幾個post講 其他盤? 你都係其中一個狂開post嘅人黎 冇記錯既話,不如你公開講下 係咩原因令你開咁多個lenovo post ,係錢呀定係興趣?
幾時8千蚊尺
新樓回贈有冇計埋落去?
而家唔係回成2-3成咩

利申 樓淡
事實上就係想呢個效果, 最緊要連港島東公屋區既蟹伯都知lenovo 你買唔撚買都好 最緊要成個香港知呢個盤就賣同個價賣11000幾
唔係一Q Chan啦咩
樓淡嘈乜9
似斷手斷腳多啲
好似Chan唔到

屌你老母 sell hk , 世界盤

幾撚時還返房屋台黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞