[帽已戴] CSSA太子爺既老婆入一入黎睇,你老公而家係台灣

413 回覆
1524 Like 44 Dislike
唔好咁傻啦
佢地做得出嗰下 邊會有考慮你感受
就算而家佢地跪低向你道歉
你覺得佢地係出於真心咩
真係覺得自己做錯事咩
咪又係因為怕你爆大穫 想息事寧人

都去到呢一步 咪再自己呃自己啦
諗清楚究竟自己想點做
想達到咩目的/效果

失去左嘅就已經失去左
就算你老婆返轉頭 你接受到咩
呢世唔會有條刺咩
你呢世仲可以信任佢咩
唔好再諗住開個咁嘅po喺度9up 時光就會倒流
面對現實 向前望啦

諗清楚自己呢一刻究竟想得到咩效果
再去行動啦
你點知你老婆偷食?
離婚就離婚啦
你老婆都同第個去旅行啪啪啪緊
你仲想拎到咩尊重?
爆料你又唔敢爆
咩籌碼都冇,跪係度求人道歉呀?
跌左落地要圍爐既,就搵朋友圍爐
係呢度沙都冇得你𢲡呀
圓周sir根本冇受到任何傷害 分分鐘仲好自豪
至於樓主老婆 既然樓主有愛過又何必傷害佢
到佢十年後諗返起 一定好慶幸自己冇搞大件事
分開完咪算 再識過囉 佢值得更好
冇必要為一個唔愛自己嘅人玩鳩自己一獲
幫推
算啦 咪當自己眼光唔夠 睇錯人
你老婆自己蠢啫 有美好家庭唔要
走去做人第三者貪一時風光
人地太子爺玩厭自然就中出即飛
我係你就堅強啲放過自己
即刻同你老婆搞離婚手續
話曬比身邊人聽自己老婆出軌 唔好原諒佢
重新開始過生活啦
仲有呀 你喺度爆個太子爺資料做乜
有冇諗過最大問題最錯嗰個係你老婆
放手啦 你心目中好愛你嗰個老婆死撚左架啦
算數啦,道乜春吖。
過來人話俾你知,move on最實際,搵班friend落下Club食吓女去吓旅行轉個頭又溝過第二件啦。
賤女人係貨物嚟㗎。
男人食女天公地道,有個就手人妻唔食就奇啦,比着你都可能會咁做。
有錢仔,食完咪揼囉,佢唔會放你老婆喺心內,更加唔會理你嘅感受,佢唯一concern你嘅時候,就係屌緊你老婆嘅時候問‘你老公勁定我勁?‘
對唔住,呢樣野必需回覆,
咩着數都好,我都肯定肯定唔會要。
最重要個伴侶都冇咗,什麼什麼着數有咩用?
相比起我死窮鬼,屋村仔出身,我只希望最後有返尊重。
你想個男人同你道歉?會唔會天真咗少少
你點知你老婆出面點玩?一隻手掌拍唔響,對你唔住嗰個係你老婆,要道歉嗰個都係佢
不過都玩到咁,即係佢都冇尊重過你,早日move on好過同呢種人糾纏啦

最後,你諗清楚開呢個post想有咩效果未?
我明白樓上有啲巴打講嘢好Hrash,
嗱嗱臨做好晒啲手續最實際,我諗我都係需要消化一下
住屋問題,部腳車車位,婚姻手續,同至親嘅屋企人朋友嘅交代,一時三刻我諗都要排住隊做
唔使對唔住,大家都係發表意見,我尊重你既睇法。但抽離一下,觀察下自己係咪夠冷靜,深思熟慮,有無諗埋一邊,take care .
明你感受既,不過你咁做其實都無乜用,一係有咩就爆晒出嚟當舒發下,如果唔係就直接簽紙離婚退出啦,當放過自己

老實講,人地真係富二代既話,比人知道出軌/花花公子又如何,分分鐘又多個市場添,大把女人鐘意做人狐狸精
巴打今年幾大?
樓主加油
可否分享下老婆點樣性情大變法?唔肯同你做愛?

+1 ching 呢一刻應該係最能絕望moment 頂能住呀
Mean左d,但排除話樓主都會食之外,有關有錢仔性情真係大部份事實黎。
抵你戴綠帽 廢柴
忍唔到㗎
但係唔會諗啲咩叫對方承認之類戇鳩嘢
你其實唔係真心想要對方承認段關係
我又唔信你腦襟大到人哋肯認
你會讚句 吖好嘢喎真男人
抵你食到我老婆
你只係一係想佢承認就等自己死心
一係想佢唔承認就拎嚟等老婆回心轉意

唔好咁低B ok?
我明分開嗰下 人往往會做好多戇鳩嘢
但你大個仔喇 婚都結過一次
你唔可能控制到其他人
只能夠控制自己點樣去脫離傷害
攞綜緩一星期去一次日本都幾正

仲有得食人老婆
唔好諗住咩道歉啦,快快手手做啲嘢保障返自己,世界好大,森林更大,你前妻比太子嘢玩厭咗,自然會受到教訓,太子爺食得女多,上得山多終遇虎,等佢哋自己收皮就得,忘記佢哋兩個先係對自己最好嘅做法
一隻手拍得響
其實佢地唔harsh
只係客觀比個最實際同最有效嘅方式你

一路睇你回覆
感覺樓主你仲未接受/面對現實
開po好似想引人關心安慰為主
亦所以因為咁先會咁執著要求道歉咁on9

你可以繼續拒絕接受現實
無視理性上比較好嘅做法
但可以返屋企企慢慢自憐自艾
唔需要喺度開po

同埋你上面講嘅問題
冇錯係要煩要考慮
所以先有巴打叫你理性啲
諗下點樣將利益最大化

你男人黎架 唔好咁婆婆媽媽得唔得呀
睇到都忟
擺到明老閪都唔認啦, 屌完揚左仲唔拍拍蘿友咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞