[燒錢台]手袋分享區(95)請善用不推文回覆

599 回覆
14 Like 4 Dislike
配咗幾多先出到?
之後喺度講過搵咗2年都搵唔到黑色mini cf
7月24B上新嗰日喺澳門遇到個超好sa
話會keep住幫我留意有無cf mini
中間同我講有深灰色mini同黑色玫瑰金hardware mini
我都好唔好意思咁推咗
早幾日就話我知終於有黑色淡金cf mini喇
佢話要買d小飾物/鞋
咁我想搵對cc logo耳環佢都搵埋俾我!
超開心佢咁肯幫我
又唔sell我買其他野
澳門sa通知你有貨係咪咪要即日過澳門埋單
佢星期四晚同我講
我星期六去都得
依家應該易好多?因為啲人轉哂去H
應該係易買咗
唔係都唔輪到我
聽聞話圓方易d,可以得閒問下留資料
配咗幾內啊?同埋配咗啲咩啊?
絲打知唔知Chanel會唔會翻返過去season嘅貨?
一直好鍾意之前出過嘅水泥灰flap bag
但SA又話唔會再返
唉 我都搵咗三年
歐洲日本韓國都試過
香港呢排有試都冇
我都係搵咗兩年
日本、泰國、韓國、歐洲、澳門

我自己覺得澳門真係大機會d
上兩季上新我都有行曬4間鋪
4間鋪都去留資料
搵咗total 8個SA
都有2個SA係真係有幫我留意
除咗四季哩個仲有另一個9月尾嗰時話嚟緊應該可以俾到金球mini我

8個入面有2個有幫佢買袋反而同我講好耐無返過黑色mini
所以真係試多d睇下遇唔遇到好sa
佢有心真係2個月都搵到俾你
好想分享我份喜悅
喺連登都聽金球似乎係易出咗
我都膽粗粗主動問下個SA
佢本身有問過我金球mini 17
但我想要20多啲 我就推咗
本身心諗推過17都未必有份
點知一星期後 上個星期六佢就叫我過去留咗一個比我
因為我唔算買超多嘢 我又唔係等咗好多季 只係覺得黑色金球算係C 嘅checklist item 先多口問吓
所以好驚喜問咗2星期就有
"有幫佢買袋反而同我講好耐無返過黑色mini "
我個SA都係咁 成日聽人話chanel易買左,但佢都仲係成日咩都話無
想問一下大家知唔知道goyard 奶粉袋 pm 同gm 香港賣幾多錢?
上次去半島Chanel連contact都唔肯俾我留
價就識加 啲quality就愈嚟愈差
我覺得半島係最差
排又排得耐
貨少
sa又唔helpful
真心覺得Chanel 啲SA態度愈黎做愈差
真 上次俾半島SA串我
不嬲西開
so far我淨係俾fendi SA串過閪過面
佢串你d咩
冇呀 轉左經典款個tag寫REV 係貴咗好多啫
你怕羞唔敢入舖頭問可以將個問題email cs

利申 試過 會覆的 三年前香港買pm特別色13k
Chanel好似全部地方啲SA都咁西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞