機械人完成品綜合討論區 #35 供養GSC+CCS+老千 POSE+繼續唔識欣賞

983 回覆
1 Like 5 Dislike
唔建議高追, 我覺得一定會有新版改頭改野
好似隻真GETTER咁

千幾蚊全新我覺得OK, 過2K完全唔值
老千個隻其實主要係做變形合體, 要魔改現階段真係得老千VER 1全膠, 同埋CCS呢隻合金
同意

咪高追CCSTOYS
紅蓮係ccs第一隻產品,好似zero咁轉限定改少少色再出過都完全唔奇,順便執一執初版一啲不足

不過希望再販唔好轉用最新嗰隻紙箱包裝
覺得初版紅蓮嗰盒仍然係ccs系列裏面最靚的包裝盒
感謝各位巴打! 因為小弟冇留意開新聞, 初入坑, 原來ccstoys 已經出過getter 同zero, 咁又真係有機會再版, 咁我真係等下.
祝大家一世平安! get到自己心頭好
發現原來好多人唔知
ccs第一隻其實唔係紅蓮
中午都仲有, 仲要係正價
第一隻係邊隻?
第一次接觸ccs鐵魄係紅蓮
好似係大陸啲原創機
咪係, 訂咗貨未有得拎但通街都係現貨
好似係隻雞
紅蓮螺巖
合金雞個隻?
睇黎最終號機好大貨
而家仲有得訂 唔知第幾水
不過去到下年q1派
呢隻上色QC都幾差吓
https://youtu.be/Jo6Uq9IwX2o?t=147
玩開bandai個d水口橙皮歪角 覺得ccstoys既整得好好
真 好過笨大太多
之前係第個po講過
Ccs qc再差都唔影響遊玩心情
Bandai,老千 qc差個d
會玩到心態爆炸
孤注FB出咗post
有關訂了EVA最終號機=EVA ANIMA 鐵魄 (Mortal Mind) Series 超合金可動figure-CCSTOYS的貴客,由於生產商分批派貨,第一批只有少數量
Code 86073-1324 至 86073-2577 明天會陸續收到通知取貨,之後的需要等第二批而生產商暫時未有公布到時間,引起不便敬請見諒

睇黎如果其他舖呢幾日都收唔到通知, 應該都要下一水
有人講話要下個月
ccs 都有人炒 CLS 見2千幾有人放
版權唔係一世,應該有期限,過咗就要買過先可以再出。紅蓮外形正,但係啲關節比較鬆。
Btw, 大媽執件真係一般,都見過唔少師兄盒嘢有兩隻左手/右手。FB見人高追咗隻全新,一開係兩隻右握拳手
食炒一律唔買
T-Spark 隻TOYRISE 勇者Ex-Kaiser仲諗緊買唔買好
咪係
CCS產量唔低
咁鍾意炒就炒燶佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞