放低TG 就有人搵你,仲唔入嚟識下人

17 回覆
0 Like 7 Dislike
傳送門:https://t.me/Hongkongloveed

成功配對超過55對情侶 + 5對夫妻

唔使擔心有美容雞、保險、狗公、炮友、傳銷狗❓
頻道有多名管理員睇實,咩都幫你拆掂佢

本頻道完全免費,點玩法?
1. Follow channel
2. 跟格式寫自介(請參考置頂訊息),記得寫埋你嘅tg id
(自介寫得詳細d,成功率都會高d架❤️)
3. Sd自介畀admin,就會幫你出Post,對你有興趣嘅朋友就會tg搵你
4. 唔想再識人,可以改自己tg id,或者叫admin delete返你id

睇啱人先揾又🉐
自己出post等人揾都🉐
食下花生做CD-ROM又🉐
入左嚟就🉐

本頻道禁止以下行為:
1.招攬生意,如sell保險、性服務等
2.性騷擾人,例如未經同意下講淫褻話題,send淫褻圖片
3.騙取他人照片,例如話換相但自己send完對方無send,或睇完立即del chat,cap screen對方照片等
如發現以上情況,請告知admin,將會公開違規會員嘅對話、tg id以儆效尤!
互相尊重、誠信交友,大家就安心啲啦
快啲禁入嚟睇吓!揾你既有緣人啦

港男港女交友區TG頻道:
https://t.me/Hongkongloveed
咁你點賺錢?
屌你老母擺左成年都冇女搵我 係咪你條撚樣食鳩哂呀
😂😂
tg:midlifekeepfit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞