[岳伯仁係咁贏,蘋果批落地獄] 2024年6月海外賽事討論區 VII

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
高蛇一日繼續用鞋佬都唔會掂
學陳生咁醒唔運過黎香港再講
睇落至少要捱埋今年
「亟必好」(KYPRIOS)

乜撚嘢名嚟,改到咁不如跟番狗會啦
亟 呢個乜撚嘢字嚟
有冇人知失蹤人口Jackie Oh去咗邊
燒生咁恨爭打吡,一定運過嚟啦
同傻豹比
燒山啲回報又真係少啲
Following the race, William Buick reported that DIAMOND RAIN, unplaced, stopped quickly.
The representative of Aidan O'Brien reported that AIR COMMANDER (IRE), unplaced, was unsuited by the going, officially described as Good to Firm, and would benefit from a slower surface. The Veterinary Officer examined the colt post-race and had nothing to report.

香港水魚們唔使買喇呢隻
先見傷左?做乜唔跑寶塚
咁嘅陣容有得爭下喎
練馬師傻傻地 只跑2000
獸醫潘嘅建議都唔聽
美國有冇賽程
咁傻
我諗浪漫馬主見咁嘅陣容都好想跑 隻馬搏得太多要抖先冇計
國寶打擂台都唔易
大阪杯個陣再弱啲
日本客串牌一次最少要用30日
連囝為咗保住墨爾本冠軍淨係去一個禮拜
即係剩低三個禮拜白白浪費咗
寶塚大雨
有冇邊匹馬屬水性
Del Mar Oaks
傻鳩幕後只願意跑2000或者浪勇跑過嘅比賽
咁點解唔去安田同浪勇再死過
唔係2000 嚴格嚟講浪勇跑過嘅2000先啱
Vauban --> run somewhere in Summer than heading to Melbourne

Trawlerman --> Goodwood Cup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞