myself 又將死

76 回覆
36 Like 3 Dislike
我唔介意課金,唔知有無其他渠道課金
佢上次都話停運,但之後又繼續做。其實不如開放捐款或者收費,我諗好多人唔介意比果少少。

每個月集資到eu$1200以上係咪可以唔收檔?
網站內有個錢包地址
過去1年先得$180usd
大陸佬會比錢咩
原來要咁貴
咁佢都幾癲
咁多年每月eu$1200
我都係
要支持正版就無計
如果都係睇anime1 隨時停 我寧願自己儲
keep住每季都上動漫花園bt
果個usdt應該冇咁方便。我自己都想捐但我冇加密貨幣。如果有啲簡單啲既方法我諗應該會多啲人支持
我想都講
剩係得cryto想g持下都唔得
用簡單既方法 例如paypal
一係個account 轉頭比人block 因為提供非法內容
一係個管理員比人拉

用加密貨幣先追查唔到 又唔會block account

只係要去交易所開個戶口 銀行轉帳入去 用錢買usdt 最後係轉usdt 去佢個戶口
痴線 我仲double check左個匯率岩唔岩
咁貴不如執左佢admin大哥自己留返d錢洗啦
真係用愛發電
補番次次都係睇myself
開個HashKey唔係好難姐
依家先睇到 今次應該真收皮了
佢自己都有責任, 鬼叫佢淨係得USDT 都算, 仲要教學都冇, 就咁放個wallet出黎
補舊番真心齊
唉屌,其實我諗如果真係有d比較好既課金方法一個月要募1200eu唔係咩問題
不過大家心底知呢d野都係灰色地帶
真係有光明正大收錢渠道一定有人屌仲隨時惹官非上身
諗番上年話會死時都覺得好可惜,見到可以續命都真係幾開心
佢又真係好難收錢 始終都係非法內容好易比人搞
多數人先到比錢咁麻煩都會選擇唔比 其實金額唔算好多 真係一人一蚊都夠數
佢得過USDT錢包響度想sponsor下都唔知點搞,佢啲舊番真係幾齊唔想佢收皮
其實落廣告都得
我反而一直其實都好奇怪點解冇廣告,就算anime1隔離都一直有H game廣告
myself個流量我覺得唔會差過anime1甚至巴哈,要落廣告cover個營運資金其實應該可以
依家有廣告
低唔係個d pop-up流氓廣告
但依d搵唔到食
除非整到好似韓國個漫畫論壇
全部都係廣告
有冇得用另一個正當名義籌錢,但實際上用落myself?

記得眾籌網站啲project,都有個option俾人純課金支持,就算個project 最後難產都唔使退錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞