90年代男神孫耀威嬌妻素顏撞樣王馨平 中大畢業8級鋼琴曾組女團出道

17 回覆
3 Like 2 Dislike
現年43歲的陳美詩與51歲孫耀威拍拖八年,兩人於2017年結束愛情長跑,婚後享受二人世界,結婚後陳美詩淡出幕前陪老公到處工作。日前孫耀威在廣州舉行演唱會,陳美詩亦有同行,好友車婉婉現身支持,並於Instagram上載合照,陳美詩美貌再度成為網民關注的焦點。

擁8級鋼琴水平的陳美詩畢業於香港中文大學工商管理,與老公孫耀威是大學校友。陳美詩2004年與梁靖琪、廖雋嘉及張曼伶組成女團「女生宿舍」出道,不過組合出道一年便解散,之後作個人發展。其後於2007年加入TVB,拍過不少劇集,直至2013年約滿後離巢。
見過真人,靚到仆街
瘋狂換滑鼠鍵盤
原來美斯都成4張野,成日凝住佢仲係廿幾歲
IT達人
第一張相咁膠
成4張野仲咁好波
我都見過,細細粒,樣唔差但唔會靚到仆街囉,似靚啲嘅路人,唔會令人回味
有執過掛
佢未整之前靚好多
佢係正正正經經大學畢業後才出道,比起15歲才出道嘅人,已經落後咗7-8年
佢喺娛樂圈嘅時間好短暫
好撚正,可惜無再出黎拍
美詩幾好波

美斯真係幾好波
想當年勁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞