SHF拉打超人戰隊特攝馬娘綜合POST1088 每日關注黑金/鎧武dlc開訂未

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
其實我都諗緊買唔買ex-aid嗰set裝動,身型整靚左好多
佢個啲薯片,朱古力form,想問有冇人有興趣?
我就覺得今次設計得好求其,可以話係有史以來最差,
就咁將啲零食痴上去就當係裝甲,少少modify都無
左二癲撚到小學生勞作咁
gavv 造型仲癲過當年ex-aid
可能到時好似ex-aid靠劇情搭救

依家啲所謂拉打真係好搞笑

點對得住啲前輩
仲未知下年依套女主角係WHO
坦白講 齋講造型/概念 仲難搞過Ex-aid
係好撚求其,戇鳩當有趣嘅感覺
唔知點解波板糖個form尻得黎覺得好撚過癮
整體黎講我又唔係好反感,最緊要唔好好似上面個老屎忽咁
嗰個有啲似Ex-aid lv99嗰類嘢
會照睇但暫時買既意慾不大
跟ex-aid加返隻眼仔就好
會唔會同legend一樣皮套演員
[member]gay test#:)#dragon[/member]
唔知點解波板糖個form尻得黎覺得好撚過癮
整體黎講我又唔係好反感,最緊要唔好好似上面個老屎忽咁
嗰個有啲似Ex-aid lv99嗰類嘢
會照睇但暫時買既意慾不大
跟ex-aid加返隻眼仔就好
買啦
出得靚仔又慳位
好鬼抵死
如果final form 係全盒咁都幾崩潰
請問有冇人知narutop99 系列 會出邊幾隻
係咪依兩年東映蝕得太錢,無錢design
已經唔係柒既程度,係求撚其,好似gaim玩水果咪幾成功
但點解重有咁多人挺
B記好似放棄左正經design,割柒今年都已經好重玩味,好似ufo form,唔通玩味重既設計重好賣,我真係唔識
又咁講,gotchard基本form同正統強化係唔差,白金我自己幾鍾意
不過都係嗰句,每年新拉打都一定有人屌造型,drive同ex-aid當年都係比人屌到痴左線,印象中令和年冇比人屌嘅係得Geats同01兩套
不過依堆其實都只係橫向form,攞黎賣玩具,等過左聖誕節檔期之後出左第一個強化form之後先再評論都唔遲
暫時出左鳴門、港女櫻兩隻,黎緊四代目、鼬、卡卡西都會出
屌唔係,而家諗返起當年01都有人屌過隻黃色好核突
卡卡西擺sdcc
有興趣到時港魂記得禁
如果唔係事後又炒
第一眼睇shooting wolf同rushing cheetah都好柒
新拉打造型比人屌由龍騎嗰時已經開始
基本上每年呢個時候都會重複一次
已經見怪不怪了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞