佩洛西:「中国国家主席,你遲早會消失的」

63 回覆
155 Like 13 Dislike
未來歷史習近平會係有名畜牲
伯母皇家腸可晴姐啲單呢臭閪蚑那賤蛆
到侵侵再上台 睇下你仲有無得笑
好𨶙搶口 依啲咪就係戰狼外交囉,唔畀面中共嘅,當中共狗咁撚咋
依家AI 咁勁,習主席可以整一個AI 做助手,咁未可以千秋萬世,中國人永遠活係習主席思想的恩澤下。
咁公道講句,人人遲早都係會嘅...
一早無左,帝制左啦
on9尾國婆
老太婆唔識羂索,大家唔好怪佢
習: 我係唔會中計
咁講即係話比大大聽
歷史只會寫臭你
因為你根本無功績無做過咩大事
只有臭名
應該拎返台灣
再開闢國土乜嘢菲律賓印度日本呢啲收佢皮
成就千古第一個中國偉人
比著超仔又會出黎譴責,都係雜大大寬容
[url]「五毛出沒注意」著名引戰分化狗會員reganlam 係一件用殘體字+蝗語嘅大陸仔嚟
https://lih.kg/3063463
- 分享自 LIHKG 討論區[/url]

你一樣咪又係畜牲reganlam ,以為改咗名就認唔到你呀?死大陸仔,又用蝗語,又用殘體字,又叫美國啲州做,又用支那二手平台閒魚買嘢你仲扮乜嘢香港人呀?以為扮屌下維尼就呃到人呀?死五毛大陸仔

你都係死撚返深圳幫你契哥咖哩係我爸爸奶屎眼啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞