張文慈為搵食穿州過省唱夜場 曾感被羞辱︰好多人摸過自己身體

92 回覆
27 Like 92 Dislike
張文慈(Pinky)日前接受漢陽主持的《詩歌有Guide》節目錄音訪問,於2010年信主的Pinky是一名虔誠基督徒,大談入行前後遇到的各種經歷,當中更有多次驚險場面,有次更感到羞辱:「你諗吓畀幾多人摸過我個身?」」

除了影視工作,Pinky亦經常穿州過省四出登台,期間遇過不少驚險事件,令她猶有餘悸。「有年生日喺夜場登台,唱唱吓歌老闆推個蛋糕出嚟,全場同我慶祝,握手期間我畀人扯咗落台,當時着咗一條低胸露背裙,一仆向前就跌咗落人海裡面,好多隻手兜住我,托返我上去,你諗吓畀幾多人摸過我個身?」漢陽笑稱:「個場面好香艷!」Pinky續說:「我都唔知喊唔喊好,但人哋又唔係特登,只係好羞辱嘅感覺,最後都硬住頭皮唱埋落去,一半驚險又一半開心。」

另外一次驚險事件發生在多年前,Pinky乘坐的車停泊在路邊,一輛車突然打橫阻檔她的車,「原來架車跟蹤我哋,好彩有兩個交通警咁啱坐咗喺路邊,嗰架車見到兩個警察,即刻開車走,如果唔係嗰兩個警察,我可能已經畀人捉走咗。」

Pinky亦被漢陽追問感情事,但她強調自己的感情生活5隻手指數得晒,「入咗行後都係2、3個,我以前好執着架,好介意同好驚畀報紙寫,好驚有唔好影響,但依家咁大個冇乜所謂;信咗主後,唔會再為拍拖而拍拖,呢個年紀想搵個伴多啲,心態好隨緣。」Pinky更大爆早年曾雪卵,「以前細個好恨結婚生B,但依家唔會,我都唔細啦,搵男友搵老公條件同後生唔同,曾經有想過要小朋友,仲雪咗卵,但都好多年前,依家都唔怕講,唔可以為咗結婚夾硬搵個人去生,依家已經放棄呢個念頭,一切交畀主,因為上帝早有預備。」
把聲
等價交換
老牛聲
佢個feel真係超淫
正過姚嘉妮
可惜把聲差
2006 情陷夜中環2(成日落砵蘭2) 張文慈、陳保元
https://www.youtube.com/watch?v=BcXSHGvMSPs
細個覺得佢好撚正
臭老雞
未懂得觸摸你
有冇50歲?以前成日J

個樣天生就係淫
上帝好公平嘅
仲pink唔pink
唔係特登
咁諗會好過d
G
縱橫四海
過左啦
老雞是沒人要的
我就係等呢張圖
明明係自己話好需要佢
陳寶轅幾有佬味
強姦3 OL誘惑

個陣周不時拎佢同張慧儀嚟J...
過埋50
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞