下弦Frankie偷食傳銷雞後 ig被大量網民洗版鬧賤男、榮升「出軌上弦一」

310 回覆
157 Like 61 Dislike
太憎呢隻傳銷臭雞 改咗首歌

姣屍虎(原曲:皮思苦)
https://lih.kg/3722353
同保奇一樣,做viu台世紀賤男

保奇隊error都未死,佢驚條鐵咩
驚撚咩 家下班鏡狗屌條女多過屌條仔
Viu冷處理又過骨
佢終於都紅啦
召喚karen

女權 係 鏡粉面前 is a joke

快啲出手啦茄撚
Frankie終於紅左
呢件事之前幾乎無人記得佢
法官大人
屌果三件都係偷食點要求條女一心一意呀
定位唔同殺傷力唔同,error係行cls路線,mirror行王道偶像路線皮皮今次都係要仆街㗎喇,唯一出路盡快同個妖女斬欖
Frankie ex同個傳銷雞對眼都痴咁埋嘅
錯啦. 起碼有兩三個係gay
Fred嗰件仲嚴重過弱智重度到印度嗰隻
以條女嘅往績 分分鐘斬完纜先係開始
問題係連AL個ex個樣都清秀同正氣過Christy,Christy 個樣仲似男人過kalokgay還gay起碼人哋冇做過咩壞事又真心先,真心相愛嘅情侶同呢啲玩弄感情嘅bitch冇得俾喇
下 我覺得ex 正好多喎
睇埋佢跳舞 真係有氣質好多好多
唔似得條新女 跳pole 跳岀雞味來
而家Frank伯就係中意雞味
平日可能都叫開雞
吳肇軒?
睇下ex 呢個ig post 寫既野
再睇下新女啲ig stories 寫個啲Fuck up 野
真係想知Francesca 係咪痴撚左線先至會為左咁既八婆飛左個跟左佢十幾年女朋友
連登仔幾日前喺隔離po 就話Frankie 出軌冇錯
但條女個po 下面就臭雞臭雞咁叫
跟住再開po 做咩條條女都出軌
相映成趣
AL個Ex點睇都好過Frank伯條傳銷臭雞女

臭雞

其實原配都似男人
Frank伯係咪特別中意人妖樣既女人
最大鑊係同佢本身sell個乖仔形象反差太大,洗唔甩㗎啦,btw佢個鼻有啲似老鼠安
Anal 要退團了
鏡狗一向低質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞