最近睇緊邊套韓劇? (83)

408 回覆
4 Like 0 Dislike
其實幾有興趣知絕症嘅話點新派愛情劇
我又唔覺得要將愛情劇當做咩洪水猛獸,中年演員都可以演得好純愛情劇
查案果part悶啲老土啲
但好難搵到女搭檔,唔係又係李清娥掛
呢個好呀 不過咪再Sad ending
但南宮珉有絕症喎 點HE
洪海仁
睇完第6集 今集好好睇收視應該又破
喜劇元素交到貨 同埋查案算有啲推進了
真心好睇 有啲位係會笑出聲
第6集升到7.666%了
JTBC週末劇《晝夜不同的她》 第6集全國收視率7.666%,刷新自身最高收視紀錄。

JTBC《晝夜不同的她》收視率推移:
01 3.998%
02 3.602% 🔻最低
03 4.457%
04 6.037%
05 6.154%
06 7.666% 🔺最高 ​ ​​​
tvN週末劇 畢業 大結局(第16集)全國收視率6.596%,刷新自身最高收視紀錄。

tvN《畢業》收視率推移:
01 5.169%
02 5.150%
03 3.010% 🔻最低
04 4.805%
05 4.231%
06 4.897%
07 4.117%
08 4.322%
09 3.175%
10 4.173%
11 3.369%
12 4.790%
13 3.614%
14 5.192%
15 3.940% ​
16 6.596% 🔺最高
KBS週末劇 美女與純情男 第30集全國收視率18.3%
金裕貞有無咩新戲或劇上?
https://www.youtube.com/watch?v=qPCzEjoh4V8

ENA新月火劇《Your Honor》,公開首版預告,8月12日首播

該劇改編自以色列劇《Kvodo》,講述為了子女而決定成為怪物的兩個父親的父性本能對峙劇。

由《60天,指定倖存者》《御史和祚怡》《紙之月》柳鐘善導演執導,《少年時代》金在煥編劇執筆,共10集。
https://www.instagram.com/p/C83AjdaS_vt/

孫賢周 金明民 金度勳 許南准 主演ENA新月火劇《Your Honor》,公開海報。

該劇改編自以色列劇《Kvodo》,講述為了子女而決定成為怪物的兩個父親的父性本能對峙劇。

由《60天,指定倖存者》《御史和祚怡》《紙之月》柳鐘善導演執導,《少年時代》金在煥編劇執筆,共10集,8月12日首播
弱小英雄2 最近結束了拍攝,預計今年在Netflix上公開 ​​​
有無人追哂換乘3 成鳩日係到鬧交做咩事
表藝妹新劇無咩人討論
劇本麻麻地
榮榮收唔收到錢?

Wavve TVING出啲劇好難同Netflix對打
甜蜜家園3 確定一共8集 ​​​
她的日與夜 呢套點?
就快connection大結局 又係時候預備搵套新既劇追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞