歐陽震華簽約英皇做影壇「新人」

232 回覆
18 Like 237 Dislike
更年期仲派帽
唔計人品
佢演技點都top tier啦 電視劇計

最小都豬八戒level
佢拍戲我淨係諗起南洋十大邪術
https://youtu.be/TKQIQS1NtY4
使唔使俾老闆屌?
Bobby本身做差佬 跟住要做賊打劫係咩戲
但係唔知點解牛華,潮偉 吉夫 咁快摵得甩
咖哩魚頭
林家棟本身都唔靚仔有型氣質市井梗係摵唔甩,老咗有男人味型咗先搣甩
牛華我記得佢當初係做電視姑爺仔茄哩啡靚仔有型引人注目開始彈起,之後拍戲投奔怒海已經出晒名再之後先擔正獵鷹紅到鬼咁溝死女,更莫講再之後嘅神鵰,本身都係賣靚仔有型又本身拍戲出晒名先梗係易適應

偉仔拍電視係sell搞笑得意咁,本身唔係賣靚仔有型,佢去拍戲都用咗一段時間梳頭髮出咗位先真係企得穩,之後有一排變咗票房毒藥走去做歌手出位造型仲hit過佢拍戲,然之後係咁攞奬啲戲又開始收得先正式上電影一線

吉夫本身又唔係單靠拍劇,本身都係一早出咗去拍好多戲邊拍戲邊拍劇走兩邊
就算近小小 跨世代都幾正
個名已經犯咗國安法
00後又來扮老屎忽?
想知邊單嘢?
人生太短
佢係香港唯一一個入圍國際艾美獎
創世紀當年首播仆晒街屌到仆街你都攞嚟講陀槍師姐嗰啲咪就係師奶劇囉,嗰陣tvb已經開始完全變成師奶口味啦得返師奶同細路仔追,後生仔女嗰陣都主要追緊日劇啦,已經唔追tvb啦,見到一兩套真係好紅嘅咪會睇吓兩眼咁囉 而男親女愛就另外嘅真係多後生睇比較啱年輕人口味
好似同家燕媽媽出過
你幾大就真,90年代已經冇乜後生睇tvb除非你話細路仔仲讀緊中小學

90年代包青天之前啲劇都仲有後生追吓,老友鬼鬼火玫瑰人在邊緣今生無悔壹號皇庭都市的童話嗰啲,例如火玫瑰令到有期啲女跟住一齊著跌膊90年代中之後已經冇咩後生追係有套刑偵有追其它就真係唔係我哋口味啦,尤其日劇紅後生已經開始追日劇嗰陣重播西片人鬼情未了個個後生都趕返屋企睇,對上一套tvb可以咁都已經係義不容情仲要爭的士趕返去睇
點會爛 起碼合格啦
洗冤錄?
曾經以為係P 圖
竟然可以單靠表情做到咁L 猥褻
揾popo幫你助撚 如何
做Simpson老豆啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞