有個大陸狗youtuber講得好啱,頭盔成千幾g,但從來無人覺得重頂唔順,但vision pro就好多人都頂唔順

26 回覆
20 Like 54 Dislike
証明咗apple vision pro個設計真係好有問題,為咗靚唔理用家感受 犧牲實用性,apple mouse又係咁,個外型優雅,但完全唔附合人體工學,用幾日已經想死,仲有就係佢個app store,鐘意下架就下架,完全可以無理由,畀晒錢又點?一升級系統就可以唔畀你用,仲獨裁過中共,唔怪之得同中共一拍即合啦,呢啲咪就係同女人一樣愛靚唔愛命囉,為咗個名牌,可以用幾皮野買一個裝唔到野乜濟嘅垃圾袋
班idog 同小粉紅都有好多共通點,自我感覺良好,成日講自由世界有幾唔安全,無留意過其他系統有咩優點
例如Samsung嘅eco-system 已經有過之而無不及,電視/平板/耳機/手錶/戒指/手提電腦 完美結合,
電競手機有肩鍵/喇叭/散熱/overclock,小米華碩 嘅鬧鐘熄咗機都會響,唔似iPhone成日有bug
垃圾iPhone 冇得裝apk已經輸哂
vision pro最搞笑係外置電池但係唔外置埋機身,得蘋果先會咁genius
頭盔嘅受力點
同Apple Vision Pro受力點
兩個完全唔同
所有youtube review都係收錢
無收錢咪唱衰你囉

雖然vision pro真係好撚重
distribution 好重要
重量喺頭頂定係喺塊面度好大分別
呢件垃圾點解會失敗 ?
咪因為Android個邊無野可以比佢抄囉

你見蘋果最近個AI急撚到
以前邊有咁

好似120Hz咁,突然又唔講60Hz夠用 ?
見到你User name 都知可以唔使討論
我係指揸電單車嗰啲頭盔
個隻頭盔好輕喎
重心都唔同
咁都有得比
一個成個頭 一個係靠拉緊同眼下面兩舊肉頂住
A typical full-face helmet weighs between 1400 and 1800 grams, which is equivalent to 3 to 4 pounds.
26頭盔揸得唔夠快都會出曬汗
揸電單車嗰陣會
你頭盔戴係對眼到?
頭盔係為左保護 心理上會接受佢重同唔舒服
先不論你拎個頭盔黎比較做乜9, 但我認同 Apple Vision Pro 係智商稅
唔關事,純粹玄宇宙無咩用
咦,你有道理喎⋯⋯ 之前都冇諗過
你岩,d cpu chips 應該要外置,輕好撚多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞