[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (148)

259 回覆
0 Like 0 Dislike
個名已經贏晒
近期想升部player
用緊ak portable部野連型號都唔記得
筆直6千內
帶出街聽唔想太大部
見近期新出有
onix overture xm5
Fiio M23
Cayin N3 Ultra
主要聽開日文rock 同pop
男聲居多
雖然我知道亦會落去試聽
不過除左上面3部外
仲有冇其他推薦可以試?
例如sony zx707
thanks
我都係3個月我3月就訂左了
師兄用乜耳機,707用家表示比佢個推力絕望左兩次如果係難推嘅唔建議707放入選擇
qdc Anole v6
其實kz有咩問題?
好多人屌買review
但其實大部份review都係收錢整架啦 有咩特別?
係咪咁平質素又好 所以每間廠都想聯手整死kz
冇追開有關資訊
如果唔揀大陸牌子係咪冇乜其他牌子揀
師兄冇跟開?
kz 俾人爆佢其中一隻混合單元耳機入面啲動鐵單元全部用膠水痴實曬,成隻耳機得個動圈有出聲。
相當於虛假宣傳,俾人屌到仆街敗走
係因為損害各廠家所以畀人抹黑?六百幾屌打人六千幾
損乜撚嘢啫,kz本身好好聲咩,屌你老母畀千幾蚊買動鐵加動圈,實際淨係得動圈出到聲,咪即係虛假宣傳囉,唔俾人告就算係咁啦

https://www.reddit.com/r/headphones/comments/t78yuv/kz_gets_exposed_for_putting_decorative_drivers_in/
呢個配搭舒服嚟講真係冇得輸

呢個價位一係試吓SR35?
thanks應該會試埋
9up架啫 插落去啱聲咪ok 雖然金磚就真係唔多夠力推到音場同動態出黎順山好似都係sp3000直推

堆大力少少嘅國磚其實有啲都推得ok

唔介意炸彈咪加部mass kobo 475
其實好少野有DSD 通常都係classical果堆先有
jpop應該得suara有一堆dsd

正常flac lossless夠做
你地全部錯曬,人地係自主研發量子糾纏連接嘅單元嚟,當然唔洗用線駁住啦
巴打應該冇用過原道
$9蚊人仔屌打十幾萬傳說級sennheiser he90,直接退燒

屌你老味唔夠一日已經冇撚晒
乜唔係會等齊人訂先開波㗎咩
之前有睇過
但長期都係兩千蚊
drop好似賣120美金
btw之前買6xx都係等齊一批人訂先開團
點解呢隻唔夠十二個鐘已經冇撚晒
仲要24號已經開始ship了
悔恨之淚
我覺得trn 已經好過kz, 然而冇人提同插佢
所以咪話會唔會係做爛市畀人搞
正常人無啦啦唔會買返黎拆開睇
大把人買完機會拆啦
貴到7皮幾嘅鐵三角w2022都照有人拆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞