windows 係唔係會強制更新?

19 回覆
1 Like 7 Dislike
已經唔知第幾次,今次我只係一鎖定,一分鐘後返黎電腦前,部機已經睡眠模式,開返機後我熄左Chrome之後開返Chrome冇晒分頁好火滾
唔好開乜撚野睡眠模式
有得關架windows 白撚痴部腦睡咩眠
我自己都未訓得夠比部腦訓?
強制更新完自動變左睡眠
試左Control+ shift+ t覆原啲tab未?
平時用工作管理員熄Chrome,之後開返撳右上角還原,用Control+ shift+ t只可還原25個視𥦬,其他還原唔到冇晒
用 linux
唔比佢強制更新囉
用CHROME唔用TABS OUTLINER?
冇哂分頁抵你死
井多少少
GOOGLE都唔撚識?
不如用返IE算
https://lmstfy.net/?q=VEFCUyBPVVRMSU5FUg==
THX可惜我冇左半年既分頁先發現TABS OUTLINER
你冇發現
係我講你聽
咁你咪冷血囉 奴隸主咁既款

好多人都對物件有感情 識珍惜 會比佢休息下
你再撳佢會再出
Tab Session Manager 喇
唔洗改變個workflow, 佢自動幫你backup session

https://chromewebstore.google.com/detail/tab-session-manager/iaiomicjabeggjcfkbimgmglanimpnae?pli=1
但記錄,最近關閉分頁已經冇晒,當時我手撳,冇用Control+ shift+ t,用快捷鍵可以再出?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞