袁國勇7月出自傳 童年撞車經歷啟發從醫 難忘沙士醫生殉職:我不是抗疫英雄

68 回覆
8 Like 107 Dislike
疫情時唔准探病
好多老人家就咁醫院死咗
見都見唔到

[member]成日覺得唔少醫生好自戀[/member]
袁國勇呢件友我係覺得佢非常人渣, 睇佢扮渠佬玩井字過3關講傳染搞到封呢度果度
係醫院老人院幾撚多長者陪唔到親人做成嘅精神創傷
鳩建嘅貨倉隔離醫院而家日日係度燒緊維護嘅錢
結果被迫打撚曬針,咪一樣好似全球其他地方咁要爆一鑊, 打針後遺症令我玩左十萬去睇醫生, 你老母袁狗而家出書cap水。
驚遲啲好似福奇鐘南山咁啩

睇港共政權自己公佈條數,死嘅幾乎9成有長期病患史,9成70歲或以上,唔好話9成人冇需要去醫院,跟本係9成人無需要打技緊急武肺針。要納稅人買針,之後再攞納稅人錢醫打針後遺症,簡直係被打劫兩次。
新朵
白card hero
白卡勇
醫生點解自戀睇連登就知
成班醫院都冇入過
on call 36小時就喺到盲撐班醫生

啲醫生見到咁多人盲撐自己點會唔飄飄然
醫生點解自戀睇連登就知
成班醫院都冇入過
睇完on call 36小時就喺到盲撐班醫生

啲醫生見到咁多人盲撐自己點會唔飄飄然
白先勇細佬, 白卡勇
白卡勇,VAR
好多花名
有冇人記得點解武肺前咁多黃絲吹奏佢
呢條友其實都一事無成,武肺一開波仲話要搞疫苗,影都無埋
次次搵源頭都鳩噏
唔知用咗幾多研究費呢?
死得好無辜又要俾人類強逼繁殖 轉個頭就逼你死
不過我好sure
特需政府用咗萬億抗疫
袁教授一個仙都冇袋落袋
擴疫英雄
最衰都係西方國家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞