Now E 冇得睇歐洲國家盃 2024

328 回覆
7 Like 5 Dislike
睇BBC/ITV 咪有英文
條link係咪無左?
另一方面,香港電訊早前宣布將「Now E」升級至「Now隨身睇(Now Player)」。香港電訊個人業務市務及收費電視董事總經理蔡煒健說,兩個應用程式的整合料明年初完成,到時「Now E」不再提供下載。而「Now E」的彈性收費計劃,將會在「Now隨身睇」保留。
蔡煒健續說,今年8月英超新賽季期間,「Now Player」將推出新互動功能,容許用戶選擇不同的評述員解說,也能發表類似「彈幕」的評論。

https://m.hkej.com/landing/mobarticle2/id/3798825/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E9%9B%BB%E8%A8%8A%E6%96%997%E6%9C%88%E4%B8%AD%E6%8E%A8%E5%87%BA%E8%A1%9E%E6%98%9F%E9%80%9A%E8%A8%8A%E6%9C%8D%E5%8B%99

pass 仲唔減價
呢d link 冇可能預長期有
正正經經搵番外國source 啦
點解愛奇藝冇左粵語?
我也想知道... 突然沒了...連英語原音也沒了...簡直有病...最討厭就是普通話...靜音算了
真 屌佢
Post左出黎搞死左 點解仲有你呢d on9
呢d link靜靜地睇啦仆街
根本屆屆都知玩唔耐
玩唔耐唔代表你要係連登post
搞到大家一齊冇得睇弱撚智
Sorry
睇英文旁述好啲
屌你post撚完係到9up 仆街啦你
我唔post都唔會維持幾耐喇 咁係評述唔掂又delay太慢
佢掂 聽晚9點又唔洗播多場free喇
呢啲link 次次都有架啦,頂盡3日玩完架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞