你哋成班笑歐倩怡,一定係無兒無女同唔成熟嘅人

20 回覆
27 Like 126 Dislike
我好多唔同年齡層朋友,
個個睇完ig story 笑佢嘅,多數都係單身、獨身、憤青、結婚但無仔女、under 32、或者above32但本身盲目黃成日上連登o個隻kam友

反而話大家唔好笑佢啦,佢都好慘,湊仔好攰,郭晉安咁對佢都得,佢youtube節目表現都唔係咁有問題啫,全部都係above 32 、成功人士、專業人士、已婚、有仔女、少上連登、FB都少、多睇書、會share生活智慧、會畫畫、欣賞藝術……

大家明啦
唔係起對立面,而係喺呢d 議題上面,憤青o個類遇到任何類似性質,都一定係鬧咗先,從來無欣賞、可憐、關愛呢d角度

我就唔信全部連登仔都係咁樣

投票話我知

我真心覺得佢節目唔係好大問題,仲有d可憐 - 正評
佢根本臭雞,樓主你都係 - 負評
其實佢唱歌咁叻應該復出啦,讀乜書
反而讀書咁叻但冇咩演藝才華果d麥明詩應該去讀書就岩
咁你只係變左屌阿旺姐
無高尚到
呃負皮
照你咁講
你既立場都係睇邊班人撐邊面
即係成功人士撐既果面就一定係岩?
咁你都好膚淺姐
我都想講
入黎諗住睇樓主有咩仔細分析 從有兒女家長角度講我聽係咩咁可憐
點知原來係睇支持既人平均係咩人
會畫畫,會欣賞藝術唔得呀樓主你假膠得黎太好笑
Stoned
聽唔出佢係讀左好多書 講野好無深度
44歲講野好似24歲既港女咁
你咁樣係以己度人,將我咁樣諗

我無咁既意思

只係話我見到呢個現象,有咩意思在入面,你自己諗
人地哈哈哈,加埋你唔好印象就話,好無深度

咁而家問你點樣先係有深度,你一定答唔到
真係
笑撚死 你個貼既主題唔係以己度人咩?
做咩講粗口
又講我唔過?
金爺又有玩具玩
反而話大家唔好笑佢啦,佢都好慘,湊仔好攰,郭晉安咁對佢都得,佢youtube節目表現都唔係咁有問題啫,全部都係above 32 、成功人士、專業人士、已婚、有仔女、少上連登、FB都少、多睇書、會share生活智慧、會畫畫、欣賞藝術……

樓豬開呢個post叫做證明咗撐佢嘅都係on9
樓豬都係其中一個
為個暗星打咁多字,樓主一定係on9
講你老母
純粹一個普通藝人 結完婚 唔駛返工
有時間培養興趣 增值自己 體驗生活
實屬好平常既事

就算有人覺得佢進修既野只係濕9野
單睇佢會考得幾分 係呢個基礎上進修
再重返社會工作 已經唔係易事 值得欣賞

有時都幾難搞...
一個人有錢 又會有人話佢以為自己有錢好勁 炫富
一個人考完乜牌乜證書 又有人話佢以為自己高人一等
有無諗過當事人根本無咁諗

當然 如果自身條件優越 從而睇唔起人 另計
否則做人唔駛咁MEAN
人何必難為人
係要有幾唔識睇人先會覺得條囡無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞