西班牙妖人YAMAL︰屌 仲未做晒功課

154 回覆
341 Like 7 Dislike

https://www.am730.com.hk/%E9%AB%94%E8%82%B2/%E6%AD%90%E6%B4%B2%E5%9C%8B%E5%AE%B6%E7%9B%83-%E8%80%B6%E9%A6%AC%E7%88%BE%E6%88%90%E5%8F%B2%E4%B8%8A%E6%9C%80%E5%B9%B4%E8%BC%95%E6%AD%A3%E9%81%B8-%E4%B8%8D%E5%BF%98%E5%AD%B8%E6%A5%AD-%E6%88%91%E6%9C%89%E5%B8%B6%E5%8A%9F%E8%AA%B2%E5%9A%9F%E5%81%9A-/461619
接受西班牙媒體AS的訪問時直言帶了功課去歐國盃做:「我還有一年便畢業,所以我這次(來踢歐國盃)帶了我的功課。我還要線上遙距上課,希望我的老師不會到處找我。」談到歐國盃,這名效力巴塞隆拿的右翼志氣高,「我們不是來玩的,我們是來這裡創造歷史,希望能在這屆歐國盃走到最遠。」
16歲
巴塞d幻幻個個都十零碎踢大賽
但好多廿幾碎就半退休MODE

BOJAN 道士山度士 PUIG
以前都無聽美欺要做功課
話說我16歲嗰陣都試過掛住踢波未做晒功課
拍手歡迎片呢
正宗波牛 老師都放棄佢
渣ga
學生哥 好溫功課 咪淨係掛住踢波
贏緊3球都唔換走佢俾佢做功課
想搵個牙朗咁勁嘅都無,巴塞太廢了

有冇人覺得佢好似tyson yoshi
西班牙嘅老師應該唔會好似香港嘅咁卦
新一代金童?
分別係人地為國家正選上陣踢洲際杯

你只係踢波
真係唔知
佢體格夠唔夠其他人撞
決賽時就17歲
係唔係可以合法__
美欺應該無認真讀過書 13碎去左巴狗青訓
可能仲hea︰教少個仲好啦
睇錯西班牙人妖
yamal個助攻好毒 廢少少好似禾確特咁都做唔到
https://www.youtube.com/watch?v=JndpWvjcn30
球迷扔bra入球場啦diu
咁你最後有冇做哂d功課啊? 好想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞