仲有冇老餅玩古龍?

101 回覆
4 Like 10 Dislike
細細個已經開始玩既古龍係2022年結束營運,可惜。

不過最近發現有人整左個古龍私服
見玩家唔算多,可能無乜人知
睇下仲有冇d老玩家一齊入去打下pk

小李飛刀online_DC永久邀請鏈接
https://discord.gg/M9RWdjVQjv
N年前有玩,玩玩下都愈黎愈悶
一出個陣搵Twins 做代言
私服去到邊個版本,好懷念以前個個坐係官兵洞門口吹水既日子
以前一班人圍一隻怪打果時最開心
然後得閒就引啲山上面既武僧落黎
打武僧果堆又會有人引入面隻孽僧出黎
目測 去到8轉 都幾後期
以前著偽裝服,塞係洞口
d人出唔到洞
咁咪要係咁刷lv,諗番起真係地獄
唔洗升lv,佢開ac 送99999金元寶
有個商場買經驗劵,eq 之類
即買即有,唔似以前要維護完先有
私服去到邊個版本,好懷念以前個個坐係官兵洞門口吹水既日子
目測 去到8轉 都幾後期
咁咪要係咁刷lv,諗番起真係地獄
唔洗升lv,佢開ac 送99999金元寶
有個商城買經驗劵,eq 之類
即買即有,唔似以前要維護完先有
其實你只係懷念當時既自己
你而家再去官兵洞已經唔係果回事
手動打五分鐘官兵升果0.5%經 悶到on9
狂c洞執尾刀先爽
然後做坦嗰個會突然走開
跟住就 哦 哦 嗚…
瘋狂用羅漢滅魔抽水
以前未有+50點之前,好多都係用佛2打人
再奇葩啲學暗器飛鏢
其實都係,志在成班人係度吹水,又on99有人無啦啦去引怪但自己死左

中期古龍一開波已經送哂咩易筋丸變幾百lv,冇哂呢啲樂趣
有無古龍私服LINK
神龍成功整左私服? 點download?
算唔算係第一隻純港人玩嘅online game

我記得我個ser排第一嗰個名係cxcxlun
Ser3?? 睇黎大家同年代喎 你叫咩名
以前玩到可以帶人打狂屍就無玩
有冇人⼀齊玩?
前期啲裝同技能廢
有時跟啲高lv打怪真係吹住水之餘又要跑黎跑去避怪
好似官兵洞盡頭,不知幾多廿零lv左右會入去跟人打赤武
中期開始有50技能點同啲勁到痴線既第10,11招之後,成個環境已經唔同晒
醫11,佛10屈爆改弱之後變道10屈,屈到連減咗唔知2成定3成防禦之後,打怪一樣無難道結果個個寧願自閉打怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞