[ORBIT]LOONA本月少女LoossembleArtmsChuuYves討論區(33) - 全員COMEBUT大發

642 回覆
2 Like 2 Dislike
https://x.com/official_artms/status/1839847495326748753
出咗場地,未有賣飛時間表,大平層,搞唔掂嘅感覺....
唉 大把場揀都選埋啲宴會廳LEVEL,但都係要去架啦
求求我地既3RD咪著咁柒好嗎,我估師妹賣完就差唔多到呢邊
2nd已經夠唔掂,我直接放棄咗3rd睇下點先講,要拍應該都係呢幾日先開始拍,佢地岩岩先翻黎韓國,過兩個禮拜又要出去歐巡
不過ARTMS A季度搞咗差唔多一年先轉B季度,B季突然跟上tripleS嘅速度好唔習慣
最近好似趕進度咁又加快咗,又係咁出DCO接住嚟
返到韓國都冇得休息,又有公演要去,之前一返韓就話拍咗啲野,可能係OBJEKT添
又估中哂鄭狗啲心思,未賣完就出定,仲要咁醜既顏色
Jaden難得又可以俾我地叫佢JJ狗狗撚到佢
咁快出我都接受到,但套GUCCI柒啊條裙成浸壕味咁
唯一好在係我買TOKYOZ之前講定,我可以重新PLAN點買法,養7個不容易啊
Jaden:ARTMS澳門場今日賣
你可能要再plan多一次...
出咗啦,邊度有冇LINK
好很貴已買
俾人仔兌翻港紙貴過原價一舊水但係都係要買㗎啦....
https://www.youtube.com/watch?v=qiE9gC9eIE0
Modhaus慳到想我地投€10蚊玩綜藝感...點都chur爆佢€300先啦...
被BOYCOTT的GRAVITY,包尾得十蚊
今日出咗投票先發現原來係投票睇票數排序黎每個人俾錢….好賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞