[坦蛇是無辜的] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2751]

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
占狗宜家要跪喺度求坦蛇stay
d意粉好慘咁就掉曬落地冇得食
全世界得連登曼區會覺得馬狗勁
我覺得馬斯亞係有實力嘅球員,但心理質素唔高加傷患影響咗佢喺曼聯發展
輸硬啲球迷都好肯支持
香港已經少人睇,仲有班批鬥撚傻柒冷嘲熱諷,又唔諗下本身係唔夠踢
我覺得馬撚有腦又勁過Rasford
所以rasford都可以躝
要佢本身份約比左咩權佢
比左大權咁要收返未要氹佢續約姐係換份新約
馬狗都係傷多過踢
結論兩個都躝
兩年兩杯坦蛇唔擔心無班落
睇多半季有成績, 到時佢未必續了
新三年計劃姐 當佢係新領隊咁
管理層 轉會方針 權力分配所有嘢重新嚟過
下季教到今年一樣咁差都係會繼續俾時間佢
仲問點解?蛇占搞到個情況咁疆就實要做返d 嘢補救返個關係架啦,一係你咪叫蛇占炒咗佢換第二個教囉
拎住隻杯坦蛇即刻R續約啦, 仲點會肯等半年

木狗死拖爛拖等半年, 搞到中下游中場free去psg
得一年約唔好話班球員仲想唔想為坦出力踢
坦作為教練諗咩你點知過客仲同你諗
贏完盃之後見左咁多個人選最後先留坦
其實係削弱左坦既威望
簽左約咪話比班友仔聽唔好諗住作反
高層係企坦呢邊
同埋續左約都唔等於永續坦架麻
新約可能無前四賠小小錢就要佢躝
續左約大家好落台咁解
綠木的資質冇50m都賤賣
班女權撚真屌你老母
【鏡報】
西甲華倫西亞
出價二千五百萬鎊
向曼聯求購格連活
據悉格連活
情傾在西班牙落班。

2500萬死開啦
屌我曼班管理層好過喇
根本唔撚係搞波
見咗咁多個人再留坦係增加佢威望喎
佢比其他candidate 好先留佢啫,如果唔係炒撚咗啦

同埋得番一年約唔代表佢會鳩教
教好d 搏續肥約一樣係人之常情
你自己冇職業道德唔代表佢冇喎
記者都話坦happy to stay
剩係你呢d on9唯恐天下不亂係咁吹到話關係好疆
唔覺得蛇占續佢有補鑊既意思 何況都冇做錯野
只係Ineos入黎assess完成個case再in過其他candidate覺得可以stick with坦克啫
咪就係當本身個帥位係空左出黎要請人 咁覺得坦可以咪直接續佢同埋順便降佢做head coach削返佢既權
占狗份人咁古惑
一定落哂terms 無前四炒人賠少啲

本身坦狗份約 Ten Hag had a veto on transfers written into his contract

比份新約係削權
係人都知曼聯一定要賣佢,預左個價唔會高得去邊,可以執返35m 已經好難得。依家只係唯有睇下仲有d 咩add-on clause 會加埋落去
賣唔到靚價咪攞正牌照用
占狗唔清走福狗同收返綠木真係要死全家
隊隊都冇女權問題 得曼有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞