依家套愛回家仲應唔應該叫愛回家?

388 回覆
1153 Like 58 Dislike
2024年仲睇tvb
有楊明已經錯9哂

講安仔同bonie 凌凌個期好笑
愛。回塘
hot guys fuck series

幾多熊家龍家既人走晒
愛回深圳
(初期) 安凌Hehe好好睇
凌凌覺得自己重視安仔多過Bonnie,所以同Bonnie分手
安邦地下情時期,凌凌覺得Bonnie恰安仔,同佢鬧交甚至想搶走安仔
仲有好多pair故事都好睇,搞笑得黎但間唔中又有啲感動位。又成日攞啲當造嘅話題黎惡搞,例如池美麗扮飯腳妹。

而家啲編劇好明顯已經唔係當初嗰班,無晒啲年輕人口味嘅題材。成日都講咩「我地始終都係一家人」呢啲聽到都打冷震嘅老土野。成套已經變左廢老劇。
連登仔好多都話食飯被逼睇被逼聽喎
睇到連膠面人做得唔好
邊個又點點點咁好清楚
即係佢有份拍愛回家做咩角色
我sidetracked 左sorry
off topic 野 唔使理我
睇朱0仔就夠

你咪又睇進巨
人地娛樂就可悲,你睇動漫高尚呀
唔知以為你247畢生時間都係用左黎貢獻人類咁偉大添
咪又係上連登睇動漫
啱啱先有個話好耐無睇,然後可以輕鬆講到膠面坐喺熊家sofa扮家人,唔知佢好耐冇睇既意思係long weekend冇睇定點
真心癲,啲人話唔睇tvb(東張同愛回家唔計)
成套劇最羨慕就係金城安
阿爺層樓西半山列堤頓道,有間房俾佢,包埋三餐
老母又有層樓,大作家勁有錢,
會俾零用錢佢,間中仲會食炒價送新波鞋俾佢
條友gpa 唔過3,返咩工都會搞出大頭佛
但係佢身邊所有人接近無限包容佢
佢淨係間中比人叫吓廢青
同星期日負責落去酒樓攞位
咁都叫蝦佢
無睇TBB好耐
我老母最中意睇 日日都要睇 如果我睇緊其他台一到8點都一定要轉比佢 唔係就屌9我
我冇諗過有一日竟然會連呢種劇情我都會覺得算好
而家政府鼓勵緊市民外出消費,仲叫「愛回家」真係好倒米囉,應該改名「愛出街」
Tvb擺明想幫佢洗底
你睇到依加,幫你唔到,由day1已經係垃圾
同男人做愛先叫我啦 我瞓陣先
其實佢同terry真係好襯
發呆大賽果集又係勁鳩
戲又唔識做,反應又唔識俾,把撚
曹總真係有佢都笑到仆街,返工再播多次,同班同事笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞