Poco F6定Poco X6 pro ?

131 回覆
1 Like 34 Dislike
去內置既應用商店search google play就有,DownloadL佢就搞掂,好easy
如果想刷港行F6個rom會唔會好難搞?
睇#21
國行系統好唔慣

同一部機,國際版好用好多
百億補貼好多都係翻新/退貨機
要買都係去返官方旗艦店買
仲有國行又得閹割GMS, map又冇timeline, 又delay
差幾百除非你好得閒
iPhone /SAMSUNG 啦
點remote 法?
delay好似係都市傳說 唔知邊個PO人講
通常買得國行都係unlock等AOSP
不過宜家價錢其實普通版差1000 PRO已經差2000
應該係teamviewer之類連你電腦幫你控
你攞返同rom同ram比
官網價邊有差咁多
自己用緊國行13u freeze晒殺後台都係有時會delay
要搞真係要刷rom
不過上面講既野都係時間成本 值唔值就因人而異
x6 pro for sure
12+512 前幾日好似1600幾人仔
刷rom的話唔係unlock完每次update禁粒制就得咩
k70 12+512最平都要2200人仔喎
唔係個個都識刷機
當然你有玩開梗係快
OH 我以為講F6
PRO版香港我記得成3699?
假,自己上天梯睇
K70pro $3400 16+256 8gen3 大陸版
香港閹割左,出低一個grade,好撚仆街
應該喺香港冇市場先唔出
k70國際版都要$3699
如果k70pro國際版咪要5千?
呢個價錢都買到小米14啦
佢特登訂價高左,香港版全部都低一個spec ,又貴過人,就話佢狗,小米14 都要$5999,k70pro應該係4000-5000內,贏性能
4字頭留返比小米14T Pro
通常係大陸最多貨冇人買既型號, 就會在香港 markup 個價賣,(+600-800)
所以根本一 d 都唔平。
真係,寧願買番大陸版,香港仲要遲人地半年至一年,用人地上一手貨
宜家快左, 一般 3 個月內, 趕住散貨
不過差價 $600 以上就搵笨
最離譜係 f6pro, CLS
F6 Pro使鬼散貨 K70大陸熱賣
港版有咁大差價, 有$$ 唔賺?
咁就唔係叫散貨啦
Realme iQOO直頭唔賣嚟香港添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞