赤鬼嚟香港 錦美帶佢去食紅茶送藍罐

937 回覆
18 Like 204 Dislike

自從有人話呢個似佢 我就返唔到轉頭 屌真係好撚似
Dc黎?想入去睇
點解我反而見到creamy
你見冇其他台主肯同佢互動就知乜料啦
個班MOD擺明佢D兵黎 串一句都BAN
佢屎忽D肉下垂既 根本冇做開運動 睇個個都弱智
兩個都似
好似要有赤鬼訂閱先有身份組睇到
Mod男男69聊天室互含
今晚唔開心唔開台了
課18888$先考慮開
剩係成個小腿既比例都好撚kam啦

仲萬八蚊跑步

好似睇緊個阿婆咁
睇左好耐 自從養狗開始變質 開始想學其他女台主吸金 點知露哂都係咁
其實全職撈呢d真係要有d姿色先賺到錢,無番咁上下會變到好俗,因為畫面真係唔係咁好睇。

如果靚多少少,唔會有咁大反對聲音,呢個好明顯就係香港做個普通女人已經受到好好既待遇,以為無論做咩全世界都友好對待佢
我剩係講用餐情況
1:錦美叫到成枱野食又唔食,無問赤鬼意見就係咁叫
2:赤鬼平時有控制飲食同因工商唔可以食得太放縱,但錦美就亂咁嗌自己想食咩就叫咩
3:赤鬼比面你,明知隻奶油豬咁肥膩都照食曬,但錦美咬兩啖就唔撚食
4:自己叫個焗豬又唔食,係咁左了右了,到走人個焗兜重有一大兜好似無食過咁
5:直播其間赤鬼亦提到要控制飲食,on9 錦美mod明知人地剛先食完飯(佢知道),走去買個菠蘿油比人食
Cream 張gif 呢
傻閪mod : 好想俾錦美坐上塊面賜聖水
我都睇左好耐..個排係咁性感跳舞 加上得到yt 男同俱樂部關注 當時男同放佢走光照 佢都唔介意 我已經知佢變左質

利申:成年幾冇睇 Vip 一名
FEEL到同佢拍拖出街食飯都幾撚KAM
喪屍都跑得快過佢
未日既話第一個被食就係佢
總之重有一兩隻傻狗肯月課18888
老美就唔洗死
佢個台跟本唔洗咁多人睇
錦美開台一啲內容都冇 淨係叫人課金
佢既台啲所謂內容都係得KAM傾計,同埋BAN 所謂HATER咋埋
其他台都冇開口又課金 埋口又課金 傾計咪淨係有donate嗰啲傾囉
直播內容:
冇客到果陣就男男MOD 69互吹互含環節
有客到果陣就狗衝BAN臭
之後繼續69互吹互含
老美:愛你們唷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞