Chiikawa 睡衣派對之歌 廣東話填詞 《喂!晚飯食乜呀?》

16 回覆
2 Like 28 Dislike
廣東話歌詞Pajama Parties Song改成咁得唔得?
https://youtu.be/s71wtL2pykc?si=JXWnDTGoMt8UhTmz
歌入面嘅句‘’幾分鐘要食,都即刻送‘’,發覺可能可以將你追粒星套入首歌度唱,不妨試下。
例如:Panther Chan要食,Ivy So要食,Candy Wong要食,Lolly Talk要食,MC Cheung要食,等等都啱音喎。
有幾句有啲教會feel
大尷 好撚格硬
可唔可以分享下邊佢,等我以後可以改善?
9唔撚搭8 好彩你冇出聲唱 雙層芝士孖寶d fd
肚餓想食
叫啦CALL啦
我要食我要食叉鵝
攞車即開

最後咩渣M3行八十係完全突兀到好似夾硬填落去咁

成隻歌個主題你係由頭到尾都無諗住同ちいかわ有關?
知道,多謝🙏
on lun79
首歌本身d歌詞係咪冇意思既音黎
無錯, 只係聽落好似字嘅音
填得似80-90年代啲卡通片主題曲,大個睇返好多都無上文下理
好彩你無唱埋
垃圾

你唱乜9?
點解唔直頭空耳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞