鄧炳強見記者: 希望6人拿出勇氣回港自首 沒有他的特許 任何人與這些人有金錢來往即屬犯罪

221 回覆
7 Like 234 Dislike
好在你地仲可以課俾國父世良
無撚有錯
講到人哋有手有腳唔識自己搵工咁
離岸戶口?
我都唔明蛋餅點解唔派人全球追捕佢地
好嬲牙 出兵去英國攞人啦 我地天道正義香港軍點可以容許有逃犯牙 衰遠嗶珠牙
佢突頭,全世界又問返ETO。法官出文 轉去 ETO?

鄧蛇李蛇袁生ETO,同講趙紫陽六四一樣

點spin,國安頭菜ETO全香港直播望住都答唔到
五毛用佢哋賺錢即犯法
阿強,即係原本犯法嘅嘢,你講一聲就變唔犯法(連唐超都無權)好似好撚惡咁喎,雷探長d friend?
「沒有他的特許,任何人與這些人有金錢來往即屬犯罪」

佢哋有master visa食M記飲Starbuck,有無金錢來往?黑警幾時封鋪?
如果佢地喺英國買 M記餐

你係咪拉香港M記負責人?
好多大城市都係隱藏中國差館畀鬼佬捉到
上網google都大把呢啲新聞, 其實捉極都仲有
好似捉萬子良咁捉咪得囉
不過佢地無40億丫嘛, 值得咩
沒有他的特許,任何人與這些人有金錢來往即屬犯罪。沒有他的特許? 這是那門法治?
佢憑乜撚嘢特許 啲牙夠爛?
如果人地加入當地政府做政府工
成個政府係咪都會犯法
咩歌
究竟羅貫中犯咗咩罪? 港共要傾全力通緝佢
youtube channel 仲有錢收
係咪應該搞鳩google 先
個飛機打比觀眾睇架嘛
梗係要開記招啦
一隻大陸走狗咁撚大口氣,習近平啊篤屎咪照食,什麼冇我批准我,企撚開啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞