前巴西金童國腳羅賓奴 因強姦罪成,正在巴西監獄服刑9年

59 回覆
25 Like 0 Dislike
前巴西國腳羅賓奴在監獄找到新興趣,就是成為一名電視修理工。羅賓奴(Robinho)因強姦罪成,正在巴西監獄服刑9年,於工作計劃中學習如何修理電視、收音機和其他家用電器,完成600小時的遠距離課程便可以獲得基礎資格。這個計劃旨在向囚犯傳授新技能,為他們未來的刑滿後做好準備。

律師Mario Rosso Vale指,這位前曼城、皇家馬德里、AC米蘭球星的自3月入獄以來一直是模範囚犯,「我很難說羅賓奴是否喜歡修理電器,但有助於打發時間。他一直非常低調。他是模範囚犯,與其他囚犯沒有發生任何問題。他融入監獄的生活後,他們甚至給了他球靴,以便他可以在休閒時間參加比賽。」
參加比賽 監獄杯?
點解咁有錢都要強姦?
細哨喺巴拉圭拿監獄杯
巴西唔知有無
一早洗曬啦下話
因為不要去暗戀
他一直非常低調。他是模範囚犯

球星強姦竟然真係要真找數
有冇同雞姦朗同期踢過皇馬?唔請教吓佢點甩身?
比人屈
當年同迪亞高係山度士雙子,去到歐洲威得果一陣就收皮
冇 羅賓奴就係知皇馬買朗先嬲左佩狗嗌走
當年英超風格唔岩森巴/南美踢法 冇計
傻豬,同我朗一齊姦,一個屌閪,一個屌屎忽咪唔會有事
巴西有冇3份1扣,9年點捱
係巴西坐 快活過神仙啦
屌,條友係曼城打假波,大撚把錢,出到嚟又一條好漢
終於攻陷立法會!!!
https://lih.kg/dcHAuT
#2 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
十幾億都洗得哂
屌你老母坐監都有得上連登
你都痴痴地,洗錢呀而家,買架遊艇,分下豬肉比屋企人,再自己有出冇入,要洗有幾難
十幾億呀on9
你估係你咩
訓啦你,未見過大錢
小學畢業未
屌你一架私人飛機都成億啦
想搵間大啲靚啲既獨立屋都幾億
十幾億想洗有幾難…
唔好怪佢,媽咪只準佢一星期用五蚊
佢可能覺得買左屋企唔洗請工人,看更,維修,買左架飛機唔洗入油,機司都唔洗錢,空姐又係免費
咩料
佩雷斯當年邊係皇馬主席
係卡達朗要C朗,羅賓奴知道後索性唔傾新約,皇馬即時賣走佢
所以佩雷斯日後先會喺巴爾C朗二選一,唔聽施丹建議都要賣C朗,因為C朗單轉會佩雷斯只係負責埋尾俾錢嗰位。巴爾先係佢一手一腳促成嘅轉會

同佩雷斯反面嘅係荷蘭幫,當年一上台即刻清走哂洛賓史奈達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞