19:00 世界盃外圍賽 假波韓狗vs中國 祖國支持區

665 回覆
15 Like 160 Dislike
祖國好野
呢啲到時先算啦

如果今晚收咗皮,真係柒到難以想像

而家成功晉級,飲杯先啦
中新友谊万岁
完全睇唔明

可以當6隊係正統出線隊
淨低2.5個位比班乞衣慢慢爭 似係班中東佬分
總之仲要踢啦,冇咁易出線
其實支支唔屈入籍兵真係仲廢過秦仔
秦仔係身體爭啲 意識同技術都唔差過中國甚至好啲啲
中國隊咁嘅水準唔使驚會出到線啦
泰國都出過猜拿貼
但回塘回得好快
八年前真係曇花一現,越南就四年一樣曇花一現
唔得如果分pool 唔會對南韓 但會中日/伊/澳洲/沙特/卡
佢哋最大問題係對住中游呢班阿聯酋 約旦 阿曼 伊拉克 烏茲別克 敍利亞 巴林都無辦法穩贏
當年中國唔弱架,外圍作客對卡塔爾和,其他全勝,亞洲盃04年拎亞軍,係之後退步,入最多球嘅仲係個位
對住班南亞點夠人撞
當年真係人才頂盛
一哥踢德界
范志毅踢晶宮
起碼唔係無女之流
個2.5隊係咪最尾要同歐洲個邊踢多場?
就係歐洲冇 可能驚太屈機
A play-off tournament involving six teams will be held to decide the last two FIFA World Cup berths:[2] these consist of one team per confederation, except for UEFA, and one additional team from the confederation of the host countries (CONCACAF).

唔知咪鳩up la7頭
當年日韓主辦國咪食左2個位
剩低嘅席位都係得番2.5個
無因為日韓主辦而多左位俾亞洲
最後中國同沙地 首名出線入圍
剩低嘅伊朗係附加賽輸左入唔到
所以02年亞洲係4隊入決賽
中國出線同日韓係咪主辦國根本無關係
中日韓沙 以前中國係仲踢得下
依家食得屎la 垃圾嚟

第三輪出6隊 第四輪出2隊 之後個0.5位唔洗理 要同其他洲爭
踢波嚟講韓狗重賤過中國
香港隊夠係土生土長蝻
個6隊得南美個隊穩
非洲野都可以好恐怖
北美出2隊都夠膽死
大洋洲除左紐西蘭仲有咩隊 大溪地?
亞洲係有條件出線
02 嗰時澳洲係未仲未計亞洲?
依家基本上日 韓 澳都佔左3個位, 剩翻先到其他大亂鬥
啲人成日都話因為日韓主辦所以先入圍 其實充滿偏見
當年中國真係排响亞洲4-5位之間 其實入到圍都真係唔出奇
當然都好彩伊朗沙特同組 變相中國唔使同佢地爭出線
02年歐洲落嚟玩跨洲附加賽
其他歐洲隊互撼
愛爾蘭就好彩抽到踢附加賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞