見到蘋果發佈會又玩擠牙膏,睇嚟又會有唔少人轉會android

69 回覆
25 Like 53 Dislike
Samsung s24U性價比遠超iPhone 15 pro max
android OS 成日lag機

不了
Samsung比狗用 要轉會都唔會用samsung
idog唔敢入
唔會
人有非常大慣性

edge借open ai 都無用 ai
三星真係垃圾中嘅垃圾,現實只有柒頭肥婆地盤佬DC9白卡佬用
睇完wwdc先明samsung既ai先係真ai
得 samsung 有八達通,同埋 samsung 係所有 an 機之中最完善、體驗最好,android 唔用佢我諗唔到仲可以用咩機
三星都垃圾,其他 an 機垃圾都不如,至於 google pixel 無港行不了
唔覺 有pixel行貨 我會用pixel 同埋android pay已經有八達通 坐咗幾耐
Samsung不嬲屌打Apple
想玩Samsung fold…但太快壞
但pixel無雙卡三叔以外重有邊間software做得好
坐咗幾耐
坐咗幾耐
有頭髮邊個想做癩痢
有得揀點會揀用an機
3年又8個月
如果Apple 係鬥硬件一早執柒咗
硬件 OS生態 回收價樣樣都贏晒An機仲有咩生存空間
呢啲嘢講咗十幾年,但事實上係街見到用iPhone嘅人都唔少。
其實你係咪想做idog
仲上心過真用家
出埋啲垃圾post 未無人囉
又要講多次 連google都認android垃圾系統也不如。
真係唔知比乜尻 比條西毛咩
可以講乜尻 自己洗返去android開post圍堆啦
兒登on9仔成日出埋啲垃圾post
咁喺 pixel 有港行之前,你有咩港行 an 機推介?邊部夠三星多功能、介面易用、多 update、有 AI、有獨立加密晶片?
你係咪有一種錯覺係android os ai 領域係領先緊全世界?

講ai integration 已經
Window > android
冇 所以我唔用an
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞