[推到完場]  Apple WWDC 2024 - 6月11日 凌晨一點(3) Ai?

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
個趨勢就係
整到D app 或者個 os 越來越複雜
然後無乜人用果D新 features
最終搞到你要換機

終於有通話錄音 工作機可以唔洗用an
Apple Intelligence analyzes whether it can be accomplished on device. If it needs more compute capacity, it sends the data needed to fulfill the request.

https://x.com/macrumorslive/status/1800230895242146281
Ipad係M1 chip 啱啱好用到
係度諗緊
岀左apple ai
iPhone 15 pro限定
個個想用就要買16pro
咁黎緊9月岀咩狗屎垃圾都要買
又hea住收割一波
又可以專心整17
唔知點解呢度啲ifan信間私人牟利公司信到十足啫
apple之前都出過好多次事啦
咁台灣有冇得賣?
Poe個GPT弱智嚟
iPhone XR support
唔夠膽擔保,但係Google就出大量事上曬新聞
ChatGPT係現時最佳選擇
今年應該得英文有,出年換都未遲
日常整理資訊黎講anthropic clauded好用太多
你係咪搞錯咗主客
Chatgpt而家可以搵全球apple product user幫手train model
唔通google就會唔想?仲要而家喺ai競爭明顯輸緊畀gpt
用ai加長,再用ai縮短,創造需求,可以收兩次錢
啲ifan個世界淨係得apple 就係咁
正常
電話運算能力唔夠
要用大模型唯有用ChatGPT
未見有
Apple唔可信,但android上面所有私隱功能都係照抄Apple
支持試多啲唔同平台
被apple成世困住絕對唔係一件好事
16都得
粒U分A18, A18 pro咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞