iOS18又考古

120 回覆
73 Like 41 Dislike
App theme
App placement
App pinning
Hide app
Update相簿但仲係唔識分app folder
換走lock screen兩個shortcut
Game mode
玩咗咁耐都已經玩到悶
唔知又要開幾多個po喺度分享桌面顏色
認真 iphone用家真係可以次次去睇pixel發佈會
睇完有咩新奇功能下年/下下年IOS就會跟
爛果
負皮不願面對
認真
你不如諗下點解google發佈會根本無人care 先啦
發佈會都無人知
不如執柒左佢算
點解你會覺得無人
cls magic eraser開始個期連登定連登外大少少media都吹奏啦
個陣tensor一出大把人analysis 粒tensor AI有幾勁
你睇住個apple發佈會當全世界就話無人提姐
不嬲教會都賺錢過科學家
咪大家一齊數下啲科技youtuber 有幾多條片講google 發佈會
有幾多講apple 發佈會囉
2024 仲講tensor, 未比人笑夠係垃圾?
冇人care唔緊要
Apple有care照抄
無人care
本來發佈會就係小眾野 係iphone營銷勁炒氣氛先多人睇
講新奇功能夠唔夠ai 幫你打電話去booking 咁新奇呀
想問下而家apple 有無抄
你自己search翻算啦 定你就睇香港channel
後來tensor無講因為個個知google條路行緊咩 比samsung累左基本野有咩計 粒野AI係真係勁
呢句真,我希望佢抄足啲
而家雙修緊,有啲功能想佢快啲抄
真係值得抄

不過轉顏色呢啲垃圾位wfc 咩
咁都叫抄
笑死人咩
講多少少? 條路行緊咩?
講緊ai功能唔係得今年
講開又講,雖然我唔用samsung
但s24出果陣都撚過下
佢個ai 文字修正好頂癮,識話人on9
已經有ifan以為Apple Intelligence係on device搞得掂

明明Apple介紹咗好耐server私隱度同安全性,但都睇唔到

Apple Intelligence analyzes whether it can be accomplished on device. If it needs more compute capacity, it sends the data needed to fulfill the request.

https://x.com/macrumorslive/status/1800230895242146281
其實係正常 你越多data翻去幫佢執個AI咪越好
不過開始一定有災區
我不嬲撐on server,iCloud都已經用緊Google啦,有乜好驚,根本只係幫手慳server錢

Siri就係後尾玩on device,所以越嚟越蠢
暫時覺得佢用自己名嗰個係用gemini底
老實講 開發者大會講ai但冇講用幾多token 冇model size 應該都係買service多
on device嘅real time 係冇得比 btw有啲以為apple啲server係自己會以為model係自己train server係自己own
從來andorid 友比apple 友更關心apple 發佈會
佢地關心apple多過google
見到咁多人都仲用apple 佢地好嬲
tim cock Apple=marketing 整合公司

人地冇嘅野佢地都拎唔出
老老柒柒而家Apple 有浸Nokia味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞