今年咁多JPOP來港開show,搶飛嘅難度大家排個名?

68 回覆
0 Like 0 Dislike
宇多田光係成個hkticketing死鳩咗,搞到個個要打電話買,4點先賣咗1000幾張,賣撚到夜晚8點都未賣晒
Aimer同Ado都要搶
LiSA易買少少
唔算快因為佢廢server 好似玩到3點
乃木坂搶飛難度包尾
都係果句
今年暫時冇人夠imase蟹
場地開錯 - 一嚟就開亞博傻的嗎?仲要係平日
定價開錯 - 最平$888, 仲貴過aimer, Misia
香港本身就冇乜人氣,仲未計佢唱live唔掂
加imase Radwimps Zutomayo 乃木板

宇多田光>>>>>>>>Aimer=ado>LiSA=Zutomayo=中島美嘉>Misia=Perfume =Radwimps>乃木坂>>>>>Imase
LiSA=Zutomayo>>>>>>>中島美嘉
Misia同perfume 都算係咁 雖然未sold out

imase 場地已經揀錯 最慘應該係佢
蟹王
冇人提eve今年暫時氣氛最好係睇依場
仲有好多未提
Aimer>>>>宇多田光>>Ado>LiSA>Zutomayo>羊文學>中島美嘉>Radwimps

光妹冇可能唔係第一,然後Ado同佢差唔多
宇多田光係快達票好嘥人時間, 我都等咗大半日, 但跟住裝手機app就好快入到
Ado, zutomayo, Aimer KKTIX就睇手氣
aimer撞極都話你張飛比人買左
撞多幾野已經賣完
再加位就0分鐘賣完
基本上都係難度max
唔駛點再比較
仲送多個麗英opening act趕客
RADWIMPS 同真夜中都唔難
咁貴又唔多歌點買得落手
Radwimps賣唔晒飛
兩個level嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞