香港Apple Marketing Team究竟做乜撚野

195 回覆
896 Like 30 Dislike

雞蛋妹 淫紋 Pinky算數 始終佢哋係做開呢一個範疇

但請咩mario mm howard究竟係做乜撚野?呢班人真係熟tech野?gadget gang見佢哋冇post ig即係今次反而冇得去?嘥撚晒啲位
講真不如請樓下個看更去啦分分鐘仲熟過呢班友
同Sony派ps5俾KOL嗰次一樣咁撚鳩
自己申請夠influence(followers)就有
撚理你有冇tech background
打份工,鳩搵人交數啫
你係咪有咩誤會...
apple marketing強在sell潮流
an機毒撚marketing先係度計較tech唔tech,啲spec點
是但啦 對住香港毒撚使鬼做marketing咩 將自己睇得咁高 奶共先最重要
不如搵我做更好
淫紋又唔入場係酒店嘆冷氣?
呢班友只係識2條閪女人+1TB+雞蛋妹, 其他乜水
成班垃圾
求其搵啲KOL 去,不如下次請個二三線明星啦, 仲多noise
成堆賤種
男嘅柒女嘅豬
大把鍾意Kpop韓劇女都用Samsung係毒撚先會咁在意用咩牌子手機/用手機吸引女
關垃圾mario乜事
唔爭在叫埋小麻
暴力終於恨到可以去
之前係片度自嘲無得去以前既apple event

呢件個Channel做直播 香港嗰班 坐到好後
GadgetGang 無份
明顯就係反映apple marketing team班人嘅質素同品味,佢地睇開咩YouTuber咪請咩人
個個喺度講m4 ipad air雙層oled點點點
究竟邊一邊先係毒撚
好快會po iu airdrop
我講緊賣spec係「毒撚marketing」,冇話an機就係毒撚機

Apple都有玩「毒撚marketing」係度拎soc打飛機,但佢「強」在sell潮流
Mario愈屌愈紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞