垃圾裝修佬

135 回覆
188 Like 2 Dislike
幫推 垃圾裝修佬真係要推到人人都識
繼續用返VG 咪算lo
真係好撚仆街

食屎狗裝修佬
好撚crazy...行入廁所分分鐘仆死

btw 廚櫃石面少少斜水唔係正常?
方便流返去洗手盤走水 有冇巴打知正常係點
裝修應該要立法保障啦屌

閒閒地拎4-50萬出嚟

屌你老母錢就識收

手工就求求其其

仆街

正常人一間屋住幾十年

遇著呢啲仆街食屎裝修佬

勞氣傷財之餘

仲要出埋力執屎

利申之前屋企裝修瀨過嘢
我腦海中廁所高咗一級嘅地方就係D爛鬼時租酒店先有
一樓一
Exact7ly

裝修佬祝你步步高升
首先講左重點先- 一個叫劉德成既師父
間公司係無限創意家俬設計裝修公司

除非你想自己DIY 啦
千祈唔好俾佢做,手工極差

[member]
上年經人介紹就搵到個姓劉既裝修師傅,話整完手工唔錯,咁就打電話俾個劉師父啦,約左去睇下點整啦,因為個價錢都相宜既,所以就簽左約俾佢做,結果…….我用圖片表達啦

開頭做清拆都無咩野,

跟住到泥水啦,有圖可以自己睇,我屌佢老母如果唔係三日唔埋兩日走上去睇都唔知佢起左一級係屎坑門口,仲話條地檻夠高,cup 得到唔會好肉酸,堅持要佢打番佢先肯拆,仲要收番我人工

水喉都衰,有個閘制係牆入邊,話拆唔到,焗我有一半水喉用番舊既銅喉,一半做新,無圖

然後水龍頭,唔識裝咪問囉,求鳩其裝,裝漏一個c字環,我差小小要買個新,屌鳩佢,仲要話裝左個幾月無呢個問題唔關佢事

電仲搞笑,預位唔理d 傢私電器有幾高,事旦畫,我都係事後裝電視先醒起,而家個電視架就收唔晒,掙三吋,因為俾個電制頂住,最勁係咩呢,C 字櫃有落LED,全部220V 直出,因為我有用星光燈制,所以成個櫃d led 都會有暗光

一拮個制,你老母明明熄左燈,都仲有電到

搵均個櫃頂,一隻火牛都無,先知直出220

問下劉德成師父啦,結果係,無預位換火牛架喎,跟住我先發覺,原來連櫃都係淘寶落黎,連木工都無

淘寶都唔緊要,點解唔平水既?

廚房成組櫃都係斜既,仲搵到塊用黎較平水既紙皮…..

連層板都可以唔平水?仲話向上斜咪唔會跌野,嬲撚到我

伸個頭入櫃度睇……我己經唔識講野

再望一望個熱水爐……..屌你老母

最後帶大家睇下d 吱膠手工

你認為得一條係咁?
隔離屋

我呢?

仲有掃口粉既手工

整披隻大門仲要扮野話唔關佢事

到早幾日,裝修痴既磁磚都唔夠一年,就裂開luuuuu

講到呢度,俾你地睇埋個樣,電話
歡迎介紹俾有仇既襯家或者老襟
[/membe

有其他野歡迎發問,答到都答

好似好慘咁
做裝修都唔知點樣立法管制,總之就on9
裝修真係睇運 完全冇保障
幾熟既人介紹都冇用
拿,咁多個網上警察睇住啊,係呢位人兄特登爆個師父全名,電話出黎咋,我無啊,如果要用起底法,你地搵佢好啦
外行人到咁
到底樓主點解會搵到佢?
香港三大賤種職業:的士佬、裝修佬、車房佬
hi 錯都特登,你人品咁差,抵你俾人呃
開頭都以為係del 多左,屌你老母係我最尾一句就del 左個quote,你老母就hi 錯

同埋,劉德成師父係有出力既,係手野好撚屎同差啫,點存在呃既成份?

唔好兜啦你,咁你既post 做咩,大家都有眼睇啦,你咁小人,人地手工啱晒你
本身呢,就得連登仔睇到,而家就全世界望到,都係你既功勞,兜你老母啊,你番去搵你老母睇下隻手指啦,hi 錯

我話你知,錢就俾足既,手野係唔撚得啊,唔啱你幫劉德成解兩句丫,係平水尺灣左定係幢牆斜左啊?
大家有眼睇,睇下呢d 人,可能西到師父都頂你唔順
即係俾左幾多錢,將貨就價
將貨就價?

咁要俾幾多個櫃先會平水?你講到咁行內,不如你報個價出黎,要幾錢先可以做到櫃係四正平水丫
西就梗架啦,除非你接受到你屋企裝修完個櫃係唔平水,層板係斜架啦,傻西
慘,原來樓主白卡佬來,咩都上崗上線
西人配西師父,天生一對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞