點解跑馬可以1分鐘前截止 但六合彩要15分鐘

185 回覆
52 Like 8 Dislike
咁實要整煙幕俾人中既 唔通下下食晒咩
咁多年嚟 要發現一早發現左啦
就算港共想隱瞞新屋嶺都隱瞞唔到
美國想隱瞞外星人都隱瞞唔到啦
晒鳩氣 你唔發現你唔係你老母親生?
屌你老母楚門的世界咩
係唔係中馬標,以前好似無六合彩,我睇 粵語殘片 d 人 係中 馬標
因為條數要攪之前公開俾人知囉⋯
分分鐘條數仲要俾監場嘉賓對完先出街
你可能會覺得條數幾時計都無所謂
但當年六合彩講明會做慈善用途
啲資料攪珠之前開誠布公好合理
明知幕後有人手控制
但依然繼續買六仔係咩心態

呢個會然非常可疑..
之前無係任何post 留過言

?
我好孝順 年年萬億咁俾阿爺
退一萬步講,唔係即刻 update都唔代表要15分鐘啦

你話要15分鐘 Gen已經唔 valid大把公司大把 data real time到,你話做唔到?仲拎你屋企人嚟做埋啲傻鳩比喻

問題根本唔係做唔到,假設真係因為要gen投注額,咁只係成本問題,HK no IT,慳錢,或者冇必要,而絕對唔係整唔撚到、整唔撚切。
真係忍唔撚住笑多你個傻鳩比喻一鑊

唔講美國,垃圾如港交所都做到,點撚樣做唔到啊傻閪YouTube直播 delay極都唔洗15分鐘啦

你真係做IT就碌柒,問題係邊都未撚知、講唔清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞